Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом
Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.
sashko2:
Напишіть будь ласка , яка має бути напруга на мікросхемі (8 ніжок) ,що біля мережевого конденсатора *-I
Lubomir:
--- Цитата: sashko2 від 18:20:36, 23 Травня 2008 ---Напишіть будь ласка , яка має бути напруга на мікросхемі (8 ніжок) ,що біля мережевого конденсатора *-I
--- End quote ---
Мікросхема 5МО365R.
vovam81:
Після завантаження (on + мигання червоного світлодіода) на дисплеї висвічується "0001" на долю секунди, а потім " 0 " або "0 " або " 1" або ін. і ВСЕ !!! Підкажіть що робити, де шукати неполадку. (Модель не написана, лише GLOBO плата: Al-200-ver 3.5 підкажіть яка модель)
Wasja:
Багато тюнерів побувало у мене в ремонті але з такою несправністю вперше. Тюнер Глобо 6010 включається все нормально але на екрані погане зображення таке враження що немає синхронізації і по кадрах і по строках зриває зображення і звук появляється на кілька секунд і пропадає і таке зображення на всіх виходах і на скарді і на тюльпанах і на НЧ все однаково.Заміна блока живлення з робочого нічого не дала.За відсутністю схеми розібрав два тюнера і методом звірки напруг виявив розходження в напрузі на транзисторі QV1 і QV2 при перевірці транзисторів виявилося-цілі почав перевіряти кондюки в цепочці виявив поганий CV3-100мкФ25В але його заміна нічого не дала. І тепер я не знаю чи це транзистори-хоча при перевірці звоняться нормально чи ще якась єрундовина. Може в кого була така несправність підкиньте ідею де шукати. an24
SERS3333:
Wasja,пройдись осцилографом по відео сигналу починаючи з процесора (34 нога)
Навігація
Go to full version