Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом

Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.

<< < (47/96) > >>

DANioR:
Прочитав в шапці...

--- Цитувати ---Насчет неисправностей-95 % отказов-выход из строя С15.Они ставят 470мкФ 10В.Напряжения явно мало.После выпрямления однополупериодным выпрямителем остаются отрицательные выбросы-иглы.Они то вероятнее всего и долбят наш злополучный С15,нагревая а зетем и убивая его. Ведь второй конденсатор,который стоит после дросселя выходит из строя намного реже. Негативным фактором также является большой ток,который кушает процессор по 3,3В,не давая этому конденсатору как следует зарядиться.Собственно 470 мкФ-это минимально допустимая емкость для даного тока,т.е.без запаса.Мое мнение-надо ставить 1000мкФ16В.Желательно ставить на 105 градусов.
--- End quote ---

Все як описано вище, він вздувся.., питання таке.., чи варто брати

--- Цитувати ---1000мкФ16В.Желательно ставить на 105 градусов.
--- End quote ---
Чи
--- Цитувати ---470мкФ 10В
--- End quote ---

Завтра збираюсь після роботи на базар заїхати купити, тому цікавлюся.

Навіщо задавати такі питання,Вам важко перечитати дану тему від початку?

Ігор Горбусь:
Став 1000мкФ 16В. на 105 градусів !

Android-80:

--- Цитата: Ігор Горбусь від 21:16:22, 05 Травня 2008 ---Став 1000мкФ 16В. на 105 градусів !

--- End quote ---

Ігорку,недавно мав клієнта,пару місяців назад останній раз в мене був. Історія така,що що той клієнт був в мене постійним,-кожних 3-4 місяці приносив свого гробо до мене. Повір,там навіть здуються і конденсатори 1000мкФ на 25в. *+*- Остані якраз відслужили 4 місяці. Я не знаю,що той чоловік робить з тим тюнером,але результат на лице Vic. Після того я втиснув туди 1000мкф на 25В,але запаралелив керамічними на 1мкф. Того чоловіка нема вже більше трьох місяців,думаю що вже не прийде!

Ігор Горбусь:
То ти типу зняв ( закоротив ) перемінку з нього !
У мене теж був такий клієнт недавно , переноска
була в нього погана , дешева - китайська !
Поміняв переноску і білше не приходе !!!

DANioR:
2 ALL:
Зрозумів.., дякую.

2 Android-80:
я перечитав всі пости, але конкретно це не обговорювали.., просто казали заміни С15 і буде тобі щастя .

Як практика показує,
не завжди, що більше то краще.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version