Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом

Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.

<< < (38/96) > >>

Lubomir:
З таким стикався на 7010А , помогла інша прошивка . *-R

sashaok:

--- Цитата: andre33 від 14:22:40, 15 Березня 2008 ---З таким ще не стикався ,
 тюнер Глобо 5000 , включаєш , тюнер стартує і потім само по собі
 починається перемикання програм , причому з кроком +1 ,
 нажимаш "меню " зображається меню і по кільцю "курсор" перебирає
усі пункти ,
 блок живлення в нормі , всі напруги в порядку , знімав передню панель
думав замикає десь кнопка KP UP  - усе в нормі, індикатор висвітлює "0039"
  і прошити тюнер не виходить , може хтось з таким стикався?

--- End quote ---

Тут братан тобі допоможе підкидка кварца,або пропай проца,бо з таким явищем зтикався нераз.

Android-80:
Можливо комусь пригодиться! Сьогодні піднімав БЖ гробо 7010А,доречі він аналогічний старшій серії 3***-6***,тому і пишу тут. При вскритті  на платі БЖ лишень була чорна пляма сажі(шиму голову знесло). А все через якогось лоха,який попередньо робивши супер-ремонт забув поставити варістора та запобіжника,зато поставив перемички з мідного дроту з січенням таким,що можна було би через ту перемичку ампер так з 10 пропустити.
  Короче шим там стояв 5МО2659R,поставив я на його місце 5МО365R,замінив оптопару РС817 та половину діодів в первичці. Спочатку апарат не запустився,але після заміни транзистора 431 БЖ таки запрацював правда з потріскуванням через пробитого діода в вторичці. З моєї практики,після зриву голови в шима,практично в 90% потрібна заміна оптопари та транзистора 431.

ЗІ. Майстри!!! Не забувайте ставити варістори та запобіжники на вхіді БЖ,вони відіграють не малу роль!

NAZAR:
Нагадали зи блок живлення-як поміняти шим DM0365 замість згорілого 5М0365?

Meloman:
А де ти взяв цей софт я ж його ще ніде не виклав?

ЗІ.Схему як підключити до глобо вінчестер да збільшить об"єм флеш пам"яті ,викладу завтра а то сьогодні ніхто не повірить.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version