Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом

Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.

<< < (33/96) > >>

Marcin:
Diakuju Yaro za to szo perejniawsia mojeju problemoju dobre szo je taki jak ty i inszi uczasnyky ciogo forumu szo tak zi spiwczuttiam pidijszly do ciogo Bermudskogo kutnyka.Tiuner ja powernuw wlasnyku za szo buw sze sperdolenyj szo bereszsia mol sam ne znajesz za szo -o taki to w nas ludy wdiaczni za wojewyjawlennia dopomogty.Ponese kazaw na remont do serwisu zdrut z niogo duraka zo 100zl za naprawu bo tam tilky jak zachodysz to za wchid platysz 25zl zi startu ,a cej tiuner i 50zl ne wartuje.Cikawo skilky b kosztuwala naprawa ciogo tiunera na Ukrajini?

VictorZ!:
Така проблема- перестав працювати тюнер, на екрані весь час горить ASH, прошивається, але після прошивки не запускається, а знову те саме, і якщо, наприклад, прошивав з іншого тюнера і не від"єднав його, то процес прошивки повторюється. І так по колу...  Відчуття таке, що прийнята інформація не зберігається у флешці. Є якісь поради ?

Schumaher:
 А разом з бутлоадером пробував шити allcode+bootloader ?

VictorZ!:

--- Цитата: Schumaher від 16:59:09, 22 Лютого 2008 --- А разом з бутлоадером пробував шити allcode+bootloader ?

--- End quote ---
так ото ж....  Звичайно, пробував...

Yaro:

--- Цитата: VictorZ! від 18:24:42, 10 Лютого 2008 ---Відчуття таке, що прийнята інформація не зберігається у флешці. Є якісь поради ?

--- End quote ---

Ні, відчуття таке, що бутлодер не той. Тому й така картина на морді.Але з заливкою бутлодера - обережно!!! Аби не влетів...Хоча проблем не мало б бути, та на всяк випадок пам"ятай.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version