Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом

Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.

<< < (29/96) > >>

bodyan:
Ну Яро Ти як спеціаліст, і такі завдання валиш :). Ну звісно ж Ти max232 перевірив.

За усю мою практику прошивань Глобіків, уся проблема була повязана лише з БЖ, Ти ж уже написав що з цим усе гаразд, тоді тут я уже затрудняюсь в здогадках. :) .Тому з нетерпінням чекаю відповіді

Yaro:

--- Цитата: bodyan від 21:46:22, 16 Листопада 2007 ---Ну Яро Ти як спеціаліст, і такі завдання валиш :). Ну звісно ж Ти max232 перевірив.
--- End quote ---

Ну, Богдане, якби ж то там був той мах232 !!! :-) Там 2 транзюки всього, та ще пара дрібних деталей. Я ще взагалі не бачив Глобо з мах232 - економлять, гади...

Android-80:
Сьогодні поміняв того комутатора 4053,перевірив та поміняв цілу купу ємкостей,замінив з робочого декілька транзисторів(smd),але звуку так і не добився? :( Я думаю,що можливо десь є перелом доріжки,або переходу(двустороння плата). І тут треба лазити не з паяльником,а з лупою. Та щей до того схеми нема :) Але головне,що клієнт вчасно прийшов і забрав свого трупа,в якому нема звуку. :tickedoff: Але совість мене трохи мучить... :(  Бо не люблю хвостів залишати ;)

Yaro:
Молодець, я щойно вдень здав Глобо, де бабахнула мікруха в БП та обірвався кондьор первинної ланки 47мкф*400 вольт...ну та ще трохи по дрібницях. Теж не люблю недоробленого :-( Можна тільки здогадуватися, що там на БП потрапило, що він так гарно бабахнув.

Якщо нема звуку, а відімо-невідімо появилося - то пісня окрема...треба поміркувати. 

uran:
Скажiть будь ласка в тюнерi немае VертикальноI поляризацii.Що можна зробити??????????? :tickedoff:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version