Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом

Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.

<< < (28/96) > >>

Android-80:
Я так розумію,що дех-то погрався з Опеном ф-100 і добрався до глобо? :) Тоді так:
1.Включаєш тюнер і заходиш в системне меню та дивишся який загрузчик. Якщо 1.0.7,тоді цей пункт пропускаєм,а якщо 1.0.6,-то міняєм сам загрузчик на версію 1.0.7!!!
2.Відкриваєм кришку тюнера і в блоці живлення міняєм електроліти С13,С15,С17 та С19,перші відповідають за 3.3В,С17 за 5В,а С19(для профілактики) :2funny: Далі пробуєм прошити звичайним способом,а якщо не допомогло,то читаєм 3 пункт :coolsmiley:
3.Самий гірший-JTAG,доречі сам сьогодні одного піднімав,все є на форумі! :rolleyes:
RE. Були тюнера глобо,в яких потрібно було з"єднувати корпус тюнера з корпусом компа(масу). В мене сьогодні такий і попався,той що джитагом піднімав. А якщо з вищеописаного нічого не помогло,-тоді залишається ремонт компорта!
Удачі!

Yaro:

--- Цитата: Android-80 від 17:26:14, 14 Листопада 2007 ---Globo 6000 нема звуку ні на скарті,ні на пальцях та ВЧ виході. Може хтось стикався і знає де саме проблема?
--- End quote ---

Можлива причина - вихід з ладу мікросхеми-комутатора 4053. 16 ніг, SMD-корпус, зразу вверху за процом.

Android-80:
Дякую,Yaro,зараз попробую поміняти того комутатора! ;)

Yaro:

--- Цитата: Android-80 від 10:16:37, 15 Листопада 2007 ---Дякую,Yaro,зараз попробую поміняти того комутатора! ;)

--- End quote ---

Я б спочатку визначив, чи є звук і зображення до комутатора, а вже потім робив чи ні заміну.Далі, ще є емітерні повторювачі в колах звуку та зображення, по крайній мірі по РГБ точно є, це теж треба врахувати.От тільки три такі повторювачі одразу з ладу мало коли виходять, тому я й одразу про 4053-го писав, бо при його вильоті зазвичай глохнуть всі виходи аудіо та відео.Але можуть бути й варіанти, схеми нема, то приходиться допирати самому...

А ще от що: на тому 4053 перемкни виводи 4 і 5(це відео),2 і 15(це звук R),12 і 14(це звук L) - якщо нема під рукою справного, або ж не хочеться морочится з випайкою-впайкою :)

Yaro:
Ану, налітай, хто порадить, чому в Глобо-4000 може не працювати КОМ-порт? Приймаються будь-які поради й домисли, свої поки що прибережу, а то ще ляпну щось не в тему :-) Блок живлення тільки підкидав, картина та сама. По ЖТАГу дамп іде, звісно.

Дякую.До речі, таке вже зустрів вдруге чи втретє, так що таки несправність типова, хоча й не дуже часта.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version