Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом
Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.
Android-80:
Globo 6000 нема звуку ні на скарті,ні на пальцях та ВЧ виході. Може хтось стикався і знає де саме проблема? І яка мікросхема на платі відповідає за звук? Пишу,через те,що вперше стикнувся з такою проблемою! :( А саме головне,що схемки нема :( Сьогодні з пів години з лупою та голкою вичисляв дорожки,але так нічого не добився. А тим більше,що плата двостороння і я шукаючи куди ведуть,-доходив до самого проца(минаючи всі мікросхеми) :tickedoff: Може я вже потроху сліпну? :2funny:
bodyan:
Перевір даний електроліт:
та й в принципі не тільки його.
Android-80:
Дуже вдячний,Богдане,за швидку відповідь. В мене плата трошки інакша V 1.1,в якій кренки 317 та 7809 стоять одна біля одної :rolleyes: Тоді зі злості поміняю всі ємкості в обв"язці мікросхем. Там вони 25V :2funny:
gotsanyuk:
--- Цитата: Android-80 від 17:24:09, 14 Листопада 2007 ---А ще може бути,що загрузчик не відповідний,тобто 1.0.6. І буває,що потрібно для перешивки окремих екземплярів-з"єднати масу комп"ютера з масою тюнера!
--- End quote ---
Можливо то і загружчик поганий, інші тюнери прошиває, а цей ну ніяк. А де взяти 1.0.6 ?
Коли я запихаю тюнер в резетку (останній етап прошивки), то на тюнері бігають рисочки (як при включені) і бігають десь приблизно 40 секунд. (при включенні 10 сек.) :knuppel2:
bodyan:
Ну от Ви чомусь ніяк не хочете самі дійти до суті проблеми. Перш ніж його(лоадер 1,0,6 ) шукати подивітьсся в меню Інформації про приймач, який же у Вас дійсно загрузчик після чого і пишіть далі. Тим більше при неспівпадінні завантажувачів, софт грузиться приблизно до 80% і далі скидається завантаження. Тут же наскільки я розумію софт взагалі незаливається, у програмі завантажувачі тільки світиться Підєднання, а приймач при ввімкненні просто моргає близько 40 сек. Тому я ще раз наголошую - на мою думку стовідсотково потрібно поміняти електроліти в блоці живлення
Навігація
Go to full version