Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом

Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.

<< < (22/96) > >>

Yaro:

--- Цитата: Android-80;19802 ---Yaro та Ankl,для чого ви себе так мордуєте???
--- End quote ---

Я себе мордую ??? Та мені в КАЙФ посидіти з паялом! З 1979 року з ним дружу - а старий друг краще нових двух!!! :cool:
Картинки можеш викласти, не завадить, цікаво подивитися...а паяльну станцію має мій корефан - навіщо платити більше ? :D

Android-80:
Yaro,взагалі то я мав невеличкі відеоролики про пайку паяльною станцією,але після останньої перестановки віндовса я їх не зберіг,але якщо потрібно я буду мати на увазі і коли,знайду то обовязково вишлю;)

Yaro:

--- Цитата: Android-80;19846 ---Yaro,взагалі то я мав невеличкі відеоролики про пайку паяльною станцією,але після останньої перестановки віндовса я їх не зберіг,але якщо потрібно я буду мати на увазі і коли,знайду то обовязково вишлю;)
--- End quote ---

Не мордуй себе :D :D :D  У свого корефана я багато чого побачив і зрозумів...чому і довіряю йому паяти таке, що простим паялом або практично неможливо, або небезпечно (не для паяла :cool: ).

Ankl:
За паяльну станцію згоден, що потрібна в наш час, та в мене такого потоку поки нема щоб вона від працювала.

zenon:
На даний час 100$,це не так і багато. З паяльником дружу з 1980 року.Попробував паяти на паяльній станції - супер:D На любий вибір:http://www.kvintal.com.ua/ru/index.php?id=133

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version