Приймачі DVB-S/S2 > 7010CR
Глобо 7010СХ
sienya:
--- Цитата: Meloman від 19:59:35, 03 Лютого 2008 ---Ось дамп злитий з 7010сх, пробував 3 аппарата все працює.
P.S. А які у вас головки?
--- End quote ---
Я пробував на головках ЄВРОСКАЙ (підробка під ЄВРОСАТ) і ПАУКСІС. Результат негативний. Кажужь, що на головках ГЛОБО, ГОЛДЕДИШИН (і всіх з 0,2 дБ) все працює.
alfa:
--- Цитата: sienya від 15:47:33, 03 Лютого 2008 ---
--- Цитата: oostryj від 11:19:12, 03 Лютого 2008 ---Так це опечатка є 12597, але питання залишається. Й на СR все ОК, а на СХ по нулях (заливка ніпричому). Брак???? :(
--- End quote ---
В мене теж така проблема (тюнер жлобо 7010СХ) на цьому транспондері, рівень сигналу на ньому 60 - 70 відсотків, а зображення і звуку на цих каналах нема. А на фергусоні 3318 все працює. ЦІ СХ-си то якийсь галімий брак !!!!!
--- End quote ---
щойно перевіряв роботу 7010сх
працюе гарно без глюків,перевіряв 5ть апаратів,
на вказаних вами транспондерах все Ок
1-шукайте проблему в комутаторі(спробуйте підставити саме Глобовський)
2-Конвертори Пауксіс з комутаторами погано працюють(евросат краще,глобо ще краще)
3-спробуйте замінити кабель на новий(хоч це можливо й смішно, але практика доводить інше)
додаю дамп 7010сх (все сортовано,ПОЛС і ТПС оновлюеться,бісс тільки те що потрібне)працюе стабільно)FAV не користуюсь.Амос-1,Сіріус-2,Хот-3
pin code 2580
пробуйте(відпишіть)
oostryj:
Проблема в тому що інші тюнери показують на цій конфігурації, а іменнно СХ ні.
sergej:
У мене все працює на любі головки (пауксіс і євросатах).
На новій прошивці, тіки список каналів заливав від старої.
man:
Сьогодні ставив СХ , мав наступну проблему: на Sirius транспондери 12073 та 12111 сигнал є , а картинки нема. Вирішив проблему через повне стирання цих транспондерів та перепрошивку їх заново. Прошивка Starsat (брав тут)
Навігація
Go to full version