Головна категорія > Новини

Amos 3/7 4.0°W

<< < (176/183) > >>

seriy:
У нас гориста місцевість і я так зрозумів, якщо слабий сигнал транспондера особливо в низинах- прийом неможливий,попробую ставити більш чутливу головку

slavon:
seriy
--- Цитувати ---12410 H 20833 не вдається налаштувати, всі решта транспондери - якість в межах 70-80%,
--- End quote ---
що це за "папуги" з якого приймача чи сат-фіндера ??? ТР 12340 H DVB-S2/8PSK MPEG-4    17900 3/4  вдається прийняти ??? яка якість сигналу ???

--- Цитувати ---У нас гориста місцевість і я так зрозумів, якщо слабий сигнал транспондера особливо в низинах- прийом не можливий,попробую ставити більш чутливу головку
--- End quote ---
це все маячня супутник висить доволі високо у нас, скоріше можуть бути якісь ближчі перешкоди, наприклад дерево поруч, або якійсь будинок ...
ще у мене колись давно, років з 5-6 тому, декілька раз була ситуація,коли поправляв антену після "майстра" - сигнал на Амосі (тоді ще 10722Н, 11389Н) був ну дуже слабий 20-30% по опенбаксу Х820, натомість на НВ сигнал був незвично високий (на 11034V в районі 80-90%, коли зазвичай 50-60% максимум) - судячи з усього не правельно зібрана антена. Поставив Амос у фокус, а Астру 4А (Сіріус 4) на мультифрід - усе стало на свої місця ...  ca.,

seriy:
 Цього разу Aмос я у фокус не пробувал ставити, минулого року пробував в іншого клієнта такий варіант більше 20-30 % не міг у фокусі без комутатора ,десь пів кілометра гора якраз напроти Амоса,а по поводу маячні- можу прочитати лекцію ,як спеціаліст по радіозв'язку про розповсюдженя радіохвиль сантиметрового діапазону і зняти відео конкретного випадку

slavon:
 An14 seriy Трохи погуглив і знайшов програмку для розрахунку кута місця для супутників Satellite Antenna Alignment Ось результати розрахунку для моєї місцевості

Кут місця для Амос 4W - 27.025 градуса, висота перешкоди яка б закрила у нас супутник з відстані 500 метрів 255 метрів і більше - таких гір у нас не має і ніколи не було ... тому і написав що для нас це маячня ... прорахуйте аналогіна для своєї місцевості

seriy:
Крім прямого сигналу на тарілку може попадати сигнал відбитий від гори, якщо він у фазі з прямим то сигнал збільшуться,якщо в противофазі буде набагато менший,і друге чим ближче до горизонту тим менша напруженість елекромагнітного поля,я це мав на увазі.а не те що гора закриває прямий сигнал

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version