Головна категорія > Новини

Amos 3/7 4.0°W

<< < (30/183) > >>

Shaggy88:
Шановні slavon і Yaro!
Хочу вам сказати таке:
частота 11650 в мене не від того, що тюнер так знайшов, а від того, що я таку частоту ввів тюнеру на пошук (я шукав тільки по 1 транспондеру). А ввів 11650 я тому, що побачив її у таблиці LyngSat. Там як бачите на частоту 11647 вертикальна поляризація, а нижче 11650 з горизонтальною поляризацією, яка вказана для каналів Music Box Ukraina, Real Estate TV (Ukraine), Gumor TV.  Тому я і вирішив, що треба писати 11650!
Може хтось вважатиме за безглуздя те, що я тут написав, але ж головне, що у мене канали показує!

armani:
дякую ввів 11650 Н і все запрацювало *-I

nico2:
читаю і дивуюсь про похибки в 1 мгц,як же ви робили раніше біси на стронгах,лембергах,опенбоксах мегаспорт, 1+1 інт,м1 якщо ви тут таке доказуете,та й чи крутив хтось колись гетеродин який виставляеться викруткою на любій головці ,невже до такої точності.

nico2:
та й ще пропоную взяти любий транспондер ,наприклад 12073 з сіріуса і проекспериментувати межі захвату свого приймача,в мене наприклад вийшли межі від 12069 до12082

Yaro:
Тема про Amos 2, 4.0°W плавно переросла в флуд і оффтоп, то давайте все це закінчуємо, а пишемо по темі !   An14

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version