Головна категорія > Новини

Amos 3/7 4.0°W

<< < (29/183) > >>

slavon:
Shaggy88 Заначить у Вас надто багато "плеве" частота гетеродина на Амосі - раджу поміняти конвертор (голову) на що небудь прийстойнише !!!

Yaro:

--- Цитата: slavon від 08:14:02, 19 Березня 2009 ---Shaggy88 Заначить у Вас надто багато "плеве" частота гетеродина на Амосі - раджу поміняти конвертор (голову) на що небудь прийстойнише !!!

--- End quote ---

Друже, 3 МГц - то аж ніяк не забагато, цілком допустимий "уход" частоти, для цифрового ТБ це практично норма. Можливо, на крутезних ІНВЕРТО і менше, не знаю бо не пробував, та й це вимога для ХДТБ, а для нас, простих смертних, і таке "сойдьоть"...

slavon:
Yaro Не знаю як там в простих смертних, а в мене на Інверто максимальна похибка для конвертора на трасподері не більше +/- 0,5 МГц, я читав на якомусь із форумів по САТ ТВ що допустима максимальна похибка +/- 1 МГц, якщо більше треба міняти конвертор !!!

Yaro:

--- Цитата: slavon від 08:36:33, 19 Березня 2009 ---Yaro Не знаю як там в простих смертних, а в мене на Інверто максимальна похибка для конвертора на трасподері не більше +/- 0,5 МГц, я читав на якомусь із форумів по САТ ТВ що допустима максимальна похибка +/- 1 МГц, якщо більше треба міняти конвертор !!!

--- End quote ---

Ти упустив той момент, що кожна голова може абсолютно стабільно генерувати на своїй власній частоті - згоден? Ну тАк вона (генератор в ній) настроєна! От у мене Піонер 1430 завжди автоматично прописує при скануванні канала частоту, яка завжди на 2 МГц менша від вказаної для сканування.Що ти на це скажеш?  :2funny: Відносно самої себе та головка, виходить, настроєна абсолютно точно!!!  O0

І журнали - це ще не остання інстанція, є ще свій досвід і реальні головки з їх реальними параметрами в реальних умовах роботи. Бум?  ;D

slavon:
Yaro Тут я з Вами згідний на всі сто 100%, головне щоб дана частота конвертора в процесі роботи залишалася стабільною, як кажуть "щоб далі не пливла" в залежності від різних зовнішніх факторів (часу роботи, напруги живлення, зовнішньої температури) !!!  При великих розкиданнях пареметрів (+/- 2 МГц та більше) можна пробувати (для себе) міняти налаштування частоти гетеродина приймача для конкретного конвертора в приймачі зсуваючи її на +/- 1-МГц, наприклад 10600/9750 - 10601/9751, 10599/9749 і тд. тп. !!!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version