Головна категорія > Новини
Amos 3/7 4.0°W
jocoka:
Маеш ввиду Тор а не Амос
дядя Міша:
Частота прописуеться на Амосі \ х-540\ сигнал-40%
jocoka:
Tо частота з Тору.
дядя Міша:
Так ви дійсно праві ,ця частота є на Торі і після сканування викинуло всі ці канали ,на Амосі теж прописуеться.Дякую за підказку. *oohaa*
дядя Міша:
Вибачте, і всеж таки до мене не доходить,тарілки на Торі у мене немає,але при скануванні Амоса і Тора викидає ці канали.На драконі у мене головки на два виходи\розводка на другий тюнер\ в меню ч-з 12 вольт.Тільки що прийшов від свого друга ,у нього х-540 як і у мене,ввів частоту на Амосі і Торі-сигналу нема,пробував знімати частоту, знову вводив, виходив на сліпий пошук, нічого не вийшло.Приніс його тюнер до себе додому канали прописалися на Амосі і Торі.На днях приіздили до мене з Городенки з польським х-800,я їм теж прописав ці канали на Амосі-приїхали до себе додому-непоказує\нема сигнала\В чому справа-може те що головка на два виходи? А може так виставив головку на Амосі?А може Амос стягує частоти з Тора у мене?На інших своїх тюнерах \х-800 і х-810\ теж прописуються ці канали.Вибачте що так багато всього тут нагородив,ніяк неможу зрозуміти ,в чому справа?
Навігація
Go to full version