Приймачі DVB-S/S2 > CosmoSAT
Cosmosat 7100, 7400, 7410, 8100, 8800
remax:
--- Цитата: Android-80 від 18:26:00, 05 Липня 2008 ---
--- Цитата: remax від 16:50:38, 05 Липня 2008 ---Його хватило на один раз, потім знову за своє - налаштував Амос, буде Амос, Хот берд, значить Хот берд, от піпец *fack*! Хто ще що підкаже? *-S
--- End quote ---
Спробуйте новіший софт,а там далі побачим.
ЗІ.Софт з поляками та ша...ою ;)
--- End quote ---
В мене новини! Тепер ця млять сканує тільки Амос! Але почну з початку. Заливаемо новий софт, робимо заводські установки, вмикаємо емулятор, виходимо, а там - канали десь штук 122, причому відразу показує Тіса і все, більше нічого. Скануемо трансподери - немае сигналу, попадаемо на Амос - є сигнал! Потим скануемо Сіріус 11766 - така муйня вилазить, я таких каналів зроду не знаю, всу кодовані... Піпец!!! mog
Android-80:
Я такі апарати "спускаю з горба"! 9_4 Або якщо він не Ваш,то віддайте назад,нехай якись аматор позабавляється :2funny:
Vaniok:
Всім привіт. Допоможіть повернути емулятор. Він в мене вмикався через меню а тепер він кудизь зник. Напишіть будьласка код для повернення емулятора, а не для входа в емулятор.
Astronomy:
Послідовність дій для активації емулятора: - Вибираємо в меню пункт Система (Menu\user Preference) - переміщаємо курсор на пункт Заводські установки (Factory Default) - натискуємо кілька разів клавішу Page/down - (кнопка на пульті виглядає як 2 стрілки вниз) - натискувати кілька разів - Система запитає - скинути ключі на заводських? - це означає ключі встановляться з самої прошивки автоматично. - повинен з'явиться пункт меню Ключі
rocket_mn:
Здрастуйте така проблема поставив пін код на приймачі Cosmosat 7400, і забули як його поміняти! на стандартній? і ще дайте програму і потрібний софтвер з ключами каналами і т.д.! будь-ласка!
Навігація
Go to full version