Автор Тема: Cosmosat 7100, 7400, 7410, 8100, 8800  (Прочитано 17018 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній romakru

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Рейтинг: +10/-0
Cosmosat 7100, 7400, 7410, 8100, 8800
« : 22:14:03, 02 Липень 2007 »
докладну інформацію по Cosmosat і soft-підтримку з оновленням для моделі 7400 можна отримати на http://www.cosmos.cv.ua

Відсутній SHAH6000

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 54
  • Рейтинг: +12/-0
Cosmosat 7100, 7400, 7410, 8100, 8800
« Відповідь #1 : 09:14:33, 07 Жовтень 2007 »
А хіба в COSMOSAT 7100 не іде софт від GLOBO 6XXX, а в COSMOSAT 8300 від OPENBOX F-300?
OPENBOX X-800  4°W 5°E 13°E 75°E 80°E 90°E

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Cosmosat 7100, 7400, 7410, 8100, 8800
« Відповідь #2 : 18:06:24, 29 Жовтень 2007 »
Маю проблемку,ніяк не можу прошити Cosmosat 7400. Чи може хтось стикався з цим гав...ом?
А проблемка в тому,що маю пару штук. Пробував і новим софтом(21.10.2007) і старим(за вересень) але... :tickedoff: Софти залазять в тюнер без проблем,але ніяк не можу включити емулятор :tickedoff: Провував в заводських,тикав і в право і в ліво,вниз та вверх,але так нічого не вийшло :tickedoff: Хто з цими тюнерами зтикався,допоможіть,а то я вже :idiot2:

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Cosmosat 7100, 7400, 7410, 8100, 8800
« Відповідь #3 : 21:15:38, 29 Жовтень 2007 »
Щойно доречі також попав в руки даний приймач. Софт для даної моделі аналогічний Глобоподібним 3000-6хх0. Залив до прикладу той же польський 3.3.83. Відкривається усе(з можливого на сьогодні) без проблем

Відсутній polozS

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 42
  • Рейтинг: +0/-0
Cosmosat 7100, 7400, 7410, 8100, 8800
« Відповідь #4 : 22:46:29, 18 Грудень 2007 »
 
ось так включається ємулятор в космосат 7400  (Редактор каналов (Channel Editor)

Завантажувач софта - програма 7400_ToDvb   
Увага! Після кожного оновлення софта необхідно активувати емулятор 
Послідовність дій для активації емулятора: 
- Вибираємо в меню пункт Система (Menu\User Preference) 
- переміщаємо курсор на пункт Заводські установки (Factory Default)
- натискаємо 4 рази клавішу PAGE/DOWN 
- повинен з'явиться пункт меню Ключі   
Послідовність дій для закриття емулятора: 
- Вибираємо в меню пункт Система (Menu\User Preference) 
- переміщаємо курсор на пункт Заводські установки (Factory Default) 
- натискаємо 4 рази клавішу PAGE/UP 
- повинен зникнути пункт меню Ключі


Використовуйте перекладачі

Відсутній polozS

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 42
  • Рейтинг: +0/-0
Cosmosat 7100, 7400, 7410, 8100, 8800
« Відповідь #5 : 22:59:40, 18 Грудень 2007 »
ще раз вибачте .У мене запитання , я зкачав редактор ключів Cosmosat Key Editor v1.0.4 ,хотів деякі ключі підкоректувати ,але незнаю як їх зберегти.Там єсть кнопка зберегти але вона зберігає ключ не в редакторі а в комп"ютері (де я вкажу)  .Підкажіть хто знає як зберегти виправлені або змінені ключі.

Відсутній polozS

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 42
  • Рейтинг: +0/-0
Cosmosat 7100, 7400, 7410, 8100, 8800
« Відповідь #6 : 23:04:45, 18 Грудень 2007 »
Щойно доречі також попав в руки даний приймач. Софт для даної моделі аналогічний Глобоподібним 3000-6хх0. Залив до прикладу той же польський 3.3.83. Відкривається усе(з можливого на сьогодні) без проблем




а яким загрузчиком вливали софт 3.3.83

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2848
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
Cosmosat 7100, 7400, 7410, 8100, 8800
« Відповідь #7 : 20:07:47, 06 Січень 2008 »
Попавсь мені сьогодіні у руки даний 7400 приймач.  :knuppel2: І поділюсь своїми враженнями. Найперше що мені сподобалось так це те що тюнер швидко переключає канали, навіть кодовані. Друге це сортування каналів усі канали я посортував досить швико (починаючи з нуля)  mog І як завжди не без труднощів: списки каналів після заливання у тюнер не зберігаються у тюнері. тому я складав у ручну, може хтось підкаже шо то за біда?. + ще емулятор прийшлось включити насилу, просто щолкати потрібно більше не 4 раза. А в мненю в іграх (по моєму) в key...... повинно бути вимкнено  :lamer:
Виклав б свій труд но я ніяк не міг злити канали з тюнера. (хоча робив усе по інструкції)  :(
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Cosmosat 7100, 7400, 7410, 8100, 8800
« Відповідь #8 : 20:17:54, 17 Січень 2008 »
Дивує відсутність на ринку моделі 7800, рекламні проспекти якої роздавались на EEBC 07. Все таки цікава модель з timeshift-ом підєднанням юсб-накопичувача і т. д.


Відсутній TNT

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 1
  • Рейтинг: +10/-1
Cosmosat 7100, 7400, 7410, 8100, 8800
« Відповідь #9 : 01:29:56, 02 Лютий 2008 »
Скоро!
И будет еще пару сюрпризов!   O0
Как всегда по отличным ценам
  *-P

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Cosmosat 7100, 7400, 7410, 8100, 8800
« Відповідь #10 : 16:22:07, 19 Лютий 2008 »
Нарешті на космосат 7400 щось з"вилось.

Протестовано мною: Польсат АУ, МСТ-ок. :o

Відсутній remax

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 242
  • Рейтинг: +72/-7
Cosmosat 7100, 7400, 7410, 8100, 8800
« Відповідь #11 : 07:42:03, 28 Червень 2008 »
Маю проблемку,ніяк не можу прошити Cosmosat 7400. Чи може хтось стикався з цим гав...ом?
А проблемка в тому,що маю пару штук. Пробував і новим софтом(21.10.2007) і старим(за вересень) але... :tickedoff: Софти залазять в тюнер без проблем,але ніяк не можу включити емулятор :tickedoff: Провував в заводських,тикав і в право і в ліво,вниз та вверх,але так нічого не вийшло :tickedoff: Хто з цими тюнерами зтикався,допоможіть,а то я вже :idiot2:
В мене ще прикольніше - прошиваеться, але настройки Дайсека не зміниш. Або налаштував на Амос и все, інших портов як будто немає! *-G

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Cosmosat 7100, 7400, 7410, 8100, 8800
« Відповідь #12 : 10:40:26, 28 Червень 2008 »
В мене ще прикольніше - прошиваеться, але настройки Дайсека не зміниш. Або налаштував на Амос и все, інших портов як будто немає! *-G
Та все просто! Прошиваєте свій апарат новим софтом,далі скидаєте в заводські налаштування. Потім включення емулятора.
   Після того скануєте по одному транспондеру з кожного супутника,попередньо виставивши порти. Саме таким способом мені допомагало вирішити проблему,аналогічну Вашій. ;)

Відсутній remax

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 242
  • Рейтинг: +72/-7
Cosmosat 7100, 7400, 7410, 8100, 8800
« Відповідь #13 : 16:50:38, 05 Липень 2008 »
Його хватило на один раз, потім знову за своє - налаштував Амос, буде Амос, Хот берд, значить Хот берд, от піпец *fack*! Хто ще що підкаже? *-S

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Cosmosat 7100, 7400, 7410, 8100, 8800
« Відповідь #14 : 18:26:00, 05 Липень 2008 »
Його хватило на один раз, потім знову за своє - налаштував Амос, буде Амос, Хот берд, значить Хот берд, от піпец *fack*! Хто ще що підкаже? *-S
Спробуйте новіший софт,а там далі побачим.
ЗІ.Софт з поляками та ша...ою ;)

 

CosmoSAT HD-7900 USB PVR і HD-7910 USB PVR Twin Tuner

Автор romirebРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 5
Переглядів: 2022
Остання відповідь 14:02:33, 09 Січень 2010
від fox-taras
Інструкція - обговорення. "Cosmosat 74*0"

Автор vfedorkivРозділ CosmoSAT

Відповідей: 19
Переглядів: 8915
Остання відповідь 08:59:25, 06 Січень 2014
від iva3
Обговорення навколо EMU "Cosmosat 74*0"

Автор bumer1978Розділ CosmoSAT

Відповідей: 24
Переглядів: 7347
Остання відповідь 20:51:50, 12 Березень 2015
від VANOS
Проблеми - Вирішення. Обговорення - "Cosmosat 74*0"

Автор bodyasatРозділ CosmoSAT

Відповідей: 17
Переглядів: 6966
Остання відповідь 18:25:22, 03 Серпень 2015
від oleg_lezha
Cosmosat 7800, 7810, 7820 USB PVR - прошивка, канали, ключі

Автор SashaTvРозділ CosmoSAT

Відповідей: 23
Переглядів: 19680
Остання відповідь 04:58:36, 18 Січень 2019
від sasha19722201