Технічний відділ > Різні технічні рішення
DISEqC- тестер
nico2:
А як така несправність дайсіка,не бачить на готбірді частоту 11034, і все все інше бачить а якраз ртр який хоче бачити мама яка приїхала з Росії в гості до доньки не бачить ,міняю дайсік і все йде,як вам такий глюк?
Ogirok:
--- Цитата: nico2 від 19:33:28, 18 Лютого 2008 ---А як така несправність дайсіка,не бачить на готбірді частоту 11034, і все все інше бачить а якраз ртр який хоче бачити мама яка приїхала з Росії в гості до доньки не бачить ,міняю дайсік і все йде,як вам такий глюк?
--- End quote ---
У мене було подібне. Якраз італійські RAI були потрібні клієнту - замінив дайсік і пішли.
sienya:
--- Цитата: NAZAR від 19:00:13, 18 Лютого 2008 ---
--- Цитата: nico2 від 09:27:46, 17 Лютого 2008 ---Молодець кулібін,ще якщо розкажеш як лампочка відрізняє наприклад транспондер 11766 н 27500 з годбірду від сіріусовського,ціни тобі не буде!
--- End quote ---
А до чого тут транспондер??? *-GДісек не повинен розрізняти транспондер.Він розрізняє команди на переключення супутників а не транспондерів.І подає живлення на потрібний конвертор.А розрізняти транспондери-то вже проблема тюнера. *-SДоречі понад 90% несправностей дісека пов"язані з ключами,які подають живлення.
--- End quote ---
А як на рахунок поляризації H i V? Там різні напруги подаються (13 - 18 Вольт)???
sienya:
--- Цитата: nico2 від 19:33:28, 18 Лютого 2008 ---А як така несправність дайсіка,не бачить на готбірді частоту 11034, і все все інше бачить а якраз ртр який хоче бачити мама яка приїхала з Росії в гості до доньки не бачить ,міняю дайсік і все йде,як вам такий глюк?
--- End quote ---
В тебе напевно тюнер ЖЛОБО 7010СХ. В нього є така вада щодо цього транспондера.
nico2:
Тюнер якраз стронг 6355,і при чому тут тюнер якщо заміна дайсіка якраз і виправила ситуацію,а на тюнері який я перешиваю вдома ніколи не було ніяких затиків,це якраз один із самих стабільних аппаратів,так що видумувати версії типу "вродила бо сусід пяний був " я думаю тут ні до чого
Навігація
Go to full version