Приймачі DVB-S/S2 > Humax
Обговорення роботи софтів для HUMAX FOX та АСЕ.
kcfsergeia:
Всім привіт!javascript:void(0); таке запитання? Щоб прошити картку треба програматор,а як його нема чи можливо вручну ввести ключі? І ще чи можна зробити простий програматор?javascript:void(0);
Yaro:
--- Цитата: kcfsergeia від 06:34:41, 19 Березня 2008 ---Всім привіт!таке запитання? Щоб прошити картку треба програматор,а як його нема чи можливо вручну ввести ключі? І ще чи можна зробити простий програматор?
--- End quote ---
Можна, якщо маєш вже наперед прошиту карточку, причому такою прошивкою, яка підтримує введення ключів вручну, такі прошивки можна знайти в інеті, не проблема, там буде слово REMOTE. Простий програматор, типу JDM, теж самому зробити не проблема, ним ти зможеш програмувати PIC-карту з зовнішніми чіпами, тобто окремо процесор і окремо еепром. Ну і ясно, що можна буде ввести тільки і виключно ключі для ВІА 2.3.
А от Фенікс (для ГОлдвафер-карт та інших, з чіпами всередині карти) в принципі можна й самому, але чи варто? ІМХО, простіше придбати.
grek:
Цікаво знати, а чи не можна викинути із софта наприклад seca, а замість неї вставити крипто? Було б не погано, як на мене.
Yaro:
--- Цитата: grek від 22:23:23, 19 Березня 2008 ---Цікаво знати, а чи не можна викинути із софта наприклад seca, а замість неї вставити крипто? Було б не погано, як на мене.
--- End quote ---
Це вже питання не до мене, з цим - до автора софту s_man-a. Особисто я вважаю, що можна.Причому не викидати Секу-1, а додати Крипто - так ще краще :)
grek:
а чим відрізняеться від va-ace v02 тільки via(card)
Навігація
Go to full version