Приймачі DVB-S/S2 > Humax
Обговорення роботи софтів для HUMAX FOX та АСЕ.
grek:
malyshka, в сосідній темі є рішення твоєї проблеми.
brother:
Друзі, таке питання: перешивав раніше (офіційними софтами років 4 тому) Хумакси Фокс та Ейс нуль модемним кабелем на 3 жили 2-3, 3-2, 5-5 без проблем на Duron 750. Тепер у мене Athlon 64 X2 5000+, який літом не бачив Startrack, а тепер ставлю Ейса, теж не баче. В установках Ком порта виставляв швидкість 11500, та управління потоком апаратне, остальні параметри не міняв. До речі раніше шив Хумакса вмикаючи в мережу, а не кнопкою стендбай. Чи працює WDNOAK під Віндовс ХР на двоядерному процесорі, чи все ж таки щось з кабелем. Наразі не було його чим продзвонити.
Astronomy:
У вас напевне проблеми з кабелем, або в компі!на двох ядрах працює не має ніяких проблем
brother:
Дякую за відповідь, буду пробувати кабель. Ком порти 2 шт. у мене на карті розширення з старого компа, в якому стандартний ком порт накрився. В новому компі можливо він ще цілий, буду бачити.
brother:
Astronomy, дякую за підтримку. Прошив Ейса спочатку 3.0. Бісс запрацював, але Інтер не працював, заливав різні ключі, навіть канали (які також успішно аплодуються з тюнера), щоб частота підходила. З ключами не захотів морочитися (можливо іншим разом), тому прошив софтом вер. 4.1. Всі Бісс пішли з Інтером. Пишуть на інших форумах, що 3.0 не каже Інтер, а тут радили чарувати з ключами. 4.1 кажуть глючний. поки що гарно працював, але я не маю карточки, щоб перевірити з нею. Взагалі радий був коли Хуммі став оновленим, не працював таки в мене нуль- модемний кабель, яким прошивав різні тюнери, явних пошкоджень не знайшов, але зробив новий. Люблю я Хумакс, купив такий років 7 тому, я його кілька разів прошивав і в картку з пульта ключі вводив років з 2. Велика повага і щира подяка автору софта та всім ентузіастам!
Навігація
Go to full version