Приймачі DVB-S/S2 > Humax

Обговорення роботи софтів для HUMAX FOX та АСЕ.

<< < (47/61) > >>

SHAH6000:

--- Цитата: RATVOD від 22:25:47, 20 Жовтня 2008 ---Для SHAH6000.
Після прошивки змінилася частота гетеродина тюнера.Проскануйте супутник Sirius автоматичним пошуком. Деякі канали пропишуться,але на інших частотах.В таблиці транспондерів на прописані канали найдіть частоту і вирахуйте різницю (в мене на HUMAX 5200 була - 480 МГц, прошивка рідним софтом та другими нічого не дала) .  Пропишіть канали ручним пошуком, враховуючи різницю частоти.Я так прописав 4,5,13,53,75,90. Працює нормально.Успіхів.

--- End quote ---
RATVOD дякую, супер все пішло саме 480 МГц треба було додати до частоти і все OK!

WASJATKA:
Прочитав всі 17 а щоб як і що зачим то непонятно. Програма на англійській в школі небуло її, інші тюнери
промальовую а HUMAX VA-FOX ніні. На Viacess Free
хитромудра реєстрація.Крапка.

Нічого мудрого там немає, тим быльше хитрого  :)

Остап:
Занеси до майстра або до мене. :)

Yaro:
Хлопаки, є в когось файл з ключами для Фокса чи АСЕ, так щоб працювали Rai Africa+RaiUno (Due,Tre,Quatro)? Вчора промудохався півдня, заставив працювати Rai Africa, але  RaiUno та інші - ні в яку не працюють. Я вже геть не розумію, де помилка, а що то я роблю помилку - сумніву нема,ключ на 0030 на листопад перевірений на робочість, все чим-чином прописується в редакторі, все нормально конвертується для Хумакса - а картинки нема!  :(
В тюнері прошива 04, пробував і 03, результат той же...

То прошу або готовий файл з ключами, або ж вкажіть, хто шарить краще - де помилка? Ту нещасну СЕКУ прописати в редакторі - то раз плюнути, а не працює ні в яку. З РАЙ Африка трохи помудрував та й пішло, а 0030 на Фоксі не працює...на Піонері та на Глобо все йде, аж гай гуде.

WASJATKA:

--- Цитата: WASJATKA від 19:51:58, 29 Жовтня 2008 ---Прочитав всі 17 а щоб як і що зачим то непонятно. Програма на англійській в школі небуло її, інші тюнери
промальовую а HUMAX VA-FOX ніні. На Viacess Free
хитромудра реєстрація.Крапка.

Нічого мудрого там немає, тим быльше хитрого  :)
--- End quote ---
Нуй спасибі за це, не у всіх голови
однакові в одного більша в другого менша.
=========
Лінь вже правильно навчитися цитувати?  *-K

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version