Головна категорія > Новини

Thor 2/3/5 (0,8°W)

<< < (23/24) > >>

Erwin R:
Привiт користувачам. Можливо, хтось приймає Thor 0.8 в розкодованому видi ?  Подiлiться iнфою: як i що...... Плiз !!!

arrows:
Erwin R, цей супутник вже давно нікому не цікавий, а якщо в тебе є бажання дивитися кацапські канали, то тоді крути тарілку на 36E та підключай тітоньку Шуру.

Erwin R:

--- Цитата: arrows від 10:25:38, 14 Травня 2021 ---Erwin R, цей супутник вже давно нікому не цікавий, а якщо в тебе є бажання дивитися кацапські канали, то тоді крути тарілку на 36E та підключай тітоньку Шуру.

--- End quote ---
Справа в тому, шо є в нас регiон, де проживають 70% населення румуни-молдовани, мадьяри теж є. Великий попит в них на пакет digi. Люди запитують, я не знаю що вiдповiсти... Ще рiк тому funcam вiдкривав румунiв, на сьогоднi - все закрито. Тому цiкавлюсь. Дякую !

vitivan:
Глянь особисті повідомлення.

tibi:

--- Цитата: vitivan від 11:32:50, 14 Травня 2021 ---Справа в тому, шо є в нас регiон, де проживають 70% населення румуни-молдовани, мадьяри теж є. Великий попит в них на пакет digi. Люди запитують, я не знаю що вiдповiсти... Ще рiк тому funcam вiдкривав румунiв, на сьогоднi - все закрито. Тому цiкавлюсь. Дякую !
--- End quote ---
я дивлюсь цей супутник,все працює класно,тільки g-shara не працює на дешевих тюнерах.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version