Технічний відділ > Різні технічні рішення

Проблема з перепадами напруги 170-240V

<< < (2/4) > >>

Gosha:
Я колись переставив таких , штук 30-40.
Але потім перейшов на більш якісні -АРС.
І собі такий АРС-600ВТ взяв ,..і клієнтам пропоную.
Ціна його близько 50 баків.
Але якість відразу відчутна! Рекомендую!

oostryj:
Що до якості то Паверкоми(PCM) теж непогані стибілізатори обо ББЖ, менше зустрічав мертвих ніж APC, останні ще й дорожчі.

stepano:
Android-80 а чи можна зараз такий апарат купити у Львові(на радіоринку),і чи є ще більш потужні як 1000В

VictorZ!:
З Вашого дозволу напишу таке : я от підняв старі накладні, як тарілки брав, то там такі ціни на стабілізатори: SR1000 - $24,5; RightPower - 21,5.Вони бувають 1, 2, 5, 10, 15 кВт, однофазні і трьохфазні. Малопотужні- 1-2- кВт - на релюшках, а більш потужні точно що без них, чи на тирісторах, чи що.. і там плавне регулювання...  десь подів каталога їхньої китайської продукції, там все так гарно написано і  з фоткками........  не можу знайти, десь є в хаті....  Але за замовчуванням всі потужності треба множити на 0,7 - якщо СР1000, то він на 700Вт. Така була ціна від ящика в лютому, серпні 2008 року. Брали в основному для тих, в кого дорогі газові котли або ще яка дорога техніка - наприклад тєлік за півтори штуки бкс.Брав один 5 кВт на радіостанцію в селі.Якість, очевидно, гарна - повернень не було..  Купував у Львові на Південному.

roshja:
скажіть будьласка.. є ups 650va після напевно перепаду напруги згорів предохранітель..поміняв другий  включив  але тепер світить зелена і жовта лампочка одночасно.хотя би мала світити тільки зелена..?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version