Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Обговорення прошивок Openbox F-300, X-8x0

<< < (16/18) > >>

carder:

--- Цитата: carder від 10:38:42, 09 Листопада 2010 ---Ну от і приходить кінець цієї лінійки, вже не працює Триколорп по шароварні з ідентом 4ае1, і якщо розробники софту не поправлять то шаровоз не поїде з трико.

Ще раз доводить наскільки наплювати компанії на своїх користувачів, в мене нема слів.

Шановний, надалі такі притензії прошу висловлювати тут чи тут  ca.,

--- End quote ---

Всі прекрасно знають що там за це банять і пости виваляють і правди ніхто не скаже на цих форумах а я написав тут в обговорені соф-та якого напевне продовження ніколи не буде.

А на рахунок написати на сайті Триколора я думаю це тут зауваження недоречне.

sergeny:
Памятається колись на довгі ключі підправив і виклав в паблік Іпполітовіч....
А ті ссесівці за це хотіли бабла,і тюнер до них...
Парнокопитні....!!!

sergeny:
От і ставте після цього продукцію "оупенбокс" !!!
За вищий пост мене забанили на "фані" >:(

І що я неправильно написав?
Якби не прошива Іполітовича мене би добре "жахнули" ззаді .Клієнт був доволі впливовий,НТВ+офф,а тут треба чекати поки тюнер поїде в запоріжжя >:(
І це при тому що ПІДРОБОК Я НЕСТАВИВ!!!

З останнього про жадібність сс.
Хотіли щоб всім світом скинулись Светласу щоб написав плагін для підтримки жпрс телефона-модема на S лінійку.Типа не вони ними торгують,і це вигідно не їм...
Жадібні парнокопитні!

T-Rex47:
Подскажите, работает ли шара REDLIGHT HD для OPNBOX x800 (прошивка Open800v5.49fixtrik) + LANCOMBOX. У меня нет. Если работает, то что нужно сделать. На DREAMBOX 500S шара работает.

Astronomy:

--- Цитата: T-Rex47 від 18:53:54, 26 Січня 2011 ---Подскажите, работает ли шара REDLIGHT HD для OPNBOX x800 (прошивка Open800v5.49fixtrik) + LANCOMBOX. У меня нет. Если работает, то что нужно сделать. На DREAMBOX 500S шара работает.

--- End quote ---
                              БІЛЬШЕ ПОПЕРЕДЖЕНЬ НЕ БУДЕ,А БУДЕ БАН
                                            Мова форуму УКРАЇНСЬКА *-P

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version