Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Обговорення прошивок Openbox F-300, X-8x0

<< < (14/18) > >>

zioom:
А ви в ігри зайдіть може там biss заховався ?.

zloj vitos:

--- Цитата: t-34 від 10:42:11, 09 Червня 2010 ---захожу на OpenBox F-300 - меню>1119 ... а там немає кодировки бісс
Вирішив прошити...так не знахожу дампа...
Чи можна зробити так:
Загрузить POBedit'ом настройки із тюнера...редагувати(ввести бісс для інтерів)...і залить зміни в тюнер??

--- End quote ---
Звісно можна.Так і зробіть.Вхід в ЕМУ 1117,в старіших ПЗ знаходиться в "приложениях"

--- Цитата: zioom від 10:49:05, 09 Червня 2010 ---А ви в ігри зайдіть може там biss заховався ?.

--- End quote ---
Це для Аріоноподібних(наприклад Ф100,1700 і т.д) закладка там знаходиться.

slavon:

--- Цитувати ---захожу на OpenBox F-300 - меню>1119 ... а там немає кодировки бісс

--- End quote ---
У Вас дуже древння прошивка, в ній БІСС в "додатках" разом з календарем та іграми. Можете при бажанні залити одну із останніх прошивок від СС, наприклад 5.46 і дамп Вам для цього не потрібен !!! ca.,

t-34:

--- Цитата: slavon від 11:24:56, 09 Червня 2010 ---
--- Цитувати ---захожу на OpenBox F-300 - меню>1119 ... а там немає кодировки бісс

--- End quote ---
У Вас дуже древння прошивка, в ній БІСС в "додатках" разом з календарем та іграми. Можете при бажанні залити одну із останніх прошивок від СС, наприклад 5.46 і дамп Вам для цього не потрібен !!! ca.,

--- End quote ---
Так в бісс я кажеться заходив(через додатки)...каналів 3000 з чимось, а "полів" для вводу бісс 200 з чимось...я не можу розібратися де тут вводити бісс для певного каналу(потрібно для інтерів)....

slavon:
Вводите на будь-якому вільному місці, там де всі - FFFFFFFFFFF, а потім привязуєте ключі до каналу. Як це зробити довно написано на форумі - відповідно уважено читаємо форум !!!  ca., ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version