Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Обговорення прошивок Openbox F-300, X-8x0

<< < (7/18) > >>

malyshka:
  Це все дуже добре, п. Android-80, але яка різниця чи маю я НТВ чи ні? Я виявив в софті досить суттєвий недолік, чим викликав у вас обурення. Попробуйте злити список каналів зі свого тюнера і поділіться враженнями. Я ж прошив два нових тюнери з партії 5-ти ящиків, де не було жодної штуки браку, а оригінал це чи ні - мене мало цікавить.  ca.,

malyshka:
  Після повернення в заводські налаштування та заміни софта на попередній ( напр.5.46)- все стало на своє місце. Канали зливають-ся. На 5.49 - ні. Добре. що це не є несправність. Доречі часом і такого софта треба, якщо добре подумати... *-F

Android-80:
може победіт не той? Повинен бути 0922. Доречі щойно знов прошивав опен 820, все пішло на ура. ;)

Yaro:

--- Цитата: malyshka від 10:04:53, 04 Липня 2009 ---Канали зливають-ся. На 5.49 - ні. Добре. що це не є несправність.
--- End quote ---

Абсолютно вірно. В цьому софті програмно заблоковано можливість зливання сеттінгів та переписування софта з тюнера в тюнер.

sashko2:

--- Цитата: Yaro від 14:39:23, 06 Липня 2009 ---
--- Цитата: malyshka від 10:04:53, 04 Липня 2009 ---Канали зливають-ся. На 5.49 - ні. Добре. що це не є несправність.
--- End quote ---

Абсолютно вірно. В цьому софті програмно заблоковано можливість зливання сеттінгів та переписування софта з тюнера в тюнер.

--- End quote ---

...тобто , победітом сетінги не скинеш ?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version