Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Обговорення прошивок Openbox F-300, X-8x0

<< < (3/18) > >>

bodyan:
Ситуація з софтом для F-300 вийшла взагалі незрозуміла. Підробок на дані моделі наскільки мені відомо не існує тому і прикривати вихід для ПЗ доволі таки некоректно у відношенні до власників. З іншого боку софт від Х-800(підробок на якого до схочу  :)) без жодних проблем залазить у ці приймачи. Можливо це була перевірка на реакцію користувачів, проте це узагалі велика помилка, адже вона й так передбачувана. Знову ж таки залишається гадати з чим повязаний запізнілий вихід даного ПЗ....

Далі....

--- Цитата: Ippolitovich ---Неправда-софт "неполезет" *04 Можно с F 300 сделать 800-й,надо "влить"JTAG дамп софт 800-го и после этого он всегда будет "есть" софты от 800-го ....
--- End quote ---
Мене узагалі дивують ось таки пости про якийсь там Джтаг для перетворення. Залийте у свій Ф-300 ну наприклад прикріплений поправлений софт і зрозумієте чому:)

І відповідно навпаки ситуація з конвертуванням (Х-800 -> F-300), тому якщо будуть "кидати" то будуть усіх разом(F-300 , Х-800)

Блонд:

--- Код: ---Добрый день! Хочу спросить у Вас,что делать если я не могу войти в редактор ключей,МЕНЮ 1117 нет никакой реакции на эти манипуляции? У меня ОПЕН 810 прошивка 4.99 СПАСИБО!
--- End code ---

Мова форуму Українська!

gotsanyuk:
Блонд, попробуй його перепрошити новою прошивкою...

Блонд:

--- Цитата: gotsanyuk від 14:15:42, 07 Квітня 2008 ---Блонд, попробуй його перепрошити новою прошивкою...

--- End quote ---
К сожалению Украинским написанием не владею (не изучал).Сразу 5.33 вместо 4.99 можно или это слишком ? 

Ігор Горбусь:
Звичайно що можна !

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version