Автор Тема: Самсунг-S-300 -передавач не відповідає  (Прочитано 5535 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній NAZAR

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 299
  • Рейтинг: +130/-14
  • Скажи-що шукаєш в Інтернеті-і я скажу-хто ти.
Є в мене один такий самсунг.Я використовую його для стандартної процедури заливки каналів з тюнера на тюнер.З недавнього часу майже в половині випадків він не хоче віддавати настройки.Пише "передатчик не отвечает" на тому тюнері,на який я пишу.Бува получиться з четвертого-п"ятого разу,а бува не хоче зовсім.З іншого тюнера все ллється чудово і завжди,тобто шнур,прийомні тюнера і методика працює.Що робити? чи було щось подібне в когось?
Замало знайти своє місце в житті-треба знайти його першим!

Відсутній sasha1

  • Світла пам`ять
  • Користувач
  • *******
  • Повідомлень: 71
  • Рейтинг: +65000/-0
  • Openbox CI-7200PVR
Самсунг-S-300 -передавач не відповідає
« Відповідь #1 : 18:49:21, 04 Січень 2008 »
Можуть не співпадати версії ПЗ.
Зроби людям добре - і вони тобі цього ніколи не пробачать...

Відсутній NAZAR

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 299
  • Рейтинг: +130/-14
  • Скажи-що шукаєш в Інтернеті-і я скажу-хто ти.
Самсунг-S-300 -передавач не відповідає
« Відповідь #2 : 21:20:29, 04 Січень 2008 »
та справа в тому,що я ним користуюсь для цього вже більше двох років-і все було нормально.перешивали канали на самсунги майже щодня.А  десь близько місяця з"явилися ці глюки.Так що мабуть проблема не у версіях ПЗ,а десь у залізі,от тільки де?????
Замало знайти своє місце в житті-треба знайти його першим!

Відсутній Marcin

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 78
  • Рейтинг: +39/-8
  • sedes>> siedzenie dla mających gówno do roboty
Самсунг-S-300 -передавач не відповідає
« Відповідь #3 : 22:39:25, 04 Січень 2008 »
Nazar a wy mozete wylozyty swizyj spysok kanaliw na Sir- Hot - Amos do danoji modeli Samsunga jak widremontuju kolegowi to treba bude zakynuty a w rucznu ne choczetsia skanuwaty sortuwaty Budte dobri diakuju.
Oryginał jest Lepszy!

Відсутній sasha1

  • Світла пам`ять
  • Користувач
  • *******
  • Повідомлень: 71
  • Рейтинг: +65000/-0
  • Openbox CI-7200PVR
Самсунг-S-300 -передавач не відповідає
« Відповідь #4 : 00:02:39, 05 Січень 2008 »
Я тобі раджу змінити версію ПЗ. Потім будем дальше говорити.
Зроби людям добре - і вони тобі цього ніколи не пробачать...

Відсутній NAZAR

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 299
  • Рейтинг: +130/-14
  • Скажи-що шукаєш в Інтернеті-і я скажу-хто ти.
Самсунг-S-300 -передавач не відповідає
« Відповідь #5 : 12:44:30, 05 Січень 2008 »
Я тобі раджу змінити версію ПЗ. Потім будем дальше говорити.
А як її міняти-через супутник?
Замало знайти своє місце в житті-треба знайти його першим!

Відсутній NAZAR

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 299
  • Рейтинг: +130/-14
  • Скажи-що шукаєш в Інтернеті-і я скажу-хто ти.
Самсунг-S-300 -передавач не відповідає
« Відповідь #6 : 13:20:09, 05 Січень 2008 »
Для Marsin---Будь ласка.Непотрібні супутники видаляйте пунктом "удаліть спутнік" Я завжди так роблю-прошиваю 7  супутників,а непотрібне видаляю.Будьте уважні з дісеками і переведіть під свою антену.Файл під SetEditS9500.Удачі.
Замало знайти своє місце в житті-треба знайти його першим!

Відсутній sashko2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 611
  • Рейтинг: +285/-2
Самсунг-S-300 -передавач не відповідає
« Відповідь #7 : 15:04:07, 05 Січень 2008 »
В свій час цих  "Гов***их"  Самсунгів A-300,S300 поставив штук 300.,
тому що не було нічого іншого.
І зараз немає ніякого секрету що він збивається на заводські настройки
кожних півроку ,а то і частіше.Тому і тримаю ОДНЕ таке чудо домащоб зливати з
нього канали.
ТОму щоб не було проблем раджу спрочатку самсунги з"єднати шнурками
потім вкл.мастер,потім той куди зливити ,/і на мастері передати настройки,/ або зливати з компа.

Відсутній sasha1

  • Світла пам`ять
  • Користувач
  • *******
  • Повідомлень: 71
  • Рейтинг: +65000/-0
  • Openbox CI-7200PVR
Самсунг-S-300 -передавач не відповідає
« Відповідь #8 : 15:06:29, 05 Січень 2008 »
Заходиш в меню **Обновление** там буде пункт **автоматическое**.
Замість **автоматическое** ставиш **Пользователь,або Ручное**
Вибираеш супутник *Хотбірд* попередньо ставши на цей супутник і жмеш**ОК**
Буває,що треба два раза нажати**ОК**.
Як почне завантаження ПЗ нічого не нажимай і не відключай,пока тюнер сам не висвітить,що все гаразд.
Вдачі.
Зроби людям добре - і вони тобі цього ніколи не пробачать...

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Самсунг-S-300 -передавач не відповідає
« Відповідь #9 : 15:39:58, 05 Січень 2008 »
Нещодавно пробував обновити 300-того сама з супутника хотбірд,але спроба вийшла невдалою. А от з астри(19Е) все пішло як по маслу. Думаю,що це пов"язано з ввденням в експлуатацію 7-го хотбірда. А саме головне: що зміне перешивка сама300 на нову версію софту? :2funny:

Відсутній sashko2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 611
  • Рейтинг: +285/-2
Самсунг-S-300 -передавач не відповідає
« Відповідь #10 : 16:39:05, 05 Січень 2008 »
А нічого .....

Відсутній sasha1

  • Світла пам`ять
  • Користувач
  • *******
  • Повідомлень: 71
  • Рейтинг: +65000/-0
  • Openbox CI-7200PVR
Самсунг-S-300 -передавач не відповідає
« Відповідь #11 : 16:44:04, 05 Січень 2008 »
А навіщо тоді виробники міняють ПЗ ? Навіщо ти на своему тюнері змінюеш ПЗ? :2funny: ;D
А різниця буде в новому ПЗ.Треба тільки уважно її побачити.
Вдачі.
Зроби людям добре - і вони тобі цього ніколи не пробачать...

Відсутній NAZAR

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 299
  • Рейтинг: +130/-14
  • Скажи-що шукаєш в Інтернеті-і я скажу-хто ти.
Самсунг-S-300 -передавач не відповідає
« Відповідь #12 : 21:26:34, 05 Січень 2008 »
А навіщо тоді виробники міняють ПЗ ? Навіщо ти на своему тюнері змінюеш ПЗ? :2funny: ;D
А різниця буде в новому ПЗ.Треба тільки уважно її побачити.
Вдачі.
Ну я так собі розумію-нове ПЗ роробляють для підтримки нових карток(наприклад ВІА2.7)-це стосовно самсунга -300.А що ще нового? поділіться будь ласка.
Замало знайти своє місце в житті-треба знайти його першим!

Відсутній Marcin

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 78
  • Рейтинг: +39/-8
  • sedes>> siedzenie dla mających gówno do roboty
Самсунг-S-300 -передавач не відповідає
« Відповідь #13 : 21:52:06, 05 Січень 2008 »
Welyke diakuju NAZAR za wylozenu informaciju ce meni duze stane w prygodi.
Oryginał jest Lepszy!

Відсутній sasha1

  • Світла пам`ять
  • Користувач
  • *******
  • Повідомлень: 71
  • Рейтинг: +65000/-0
  • Openbox CI-7200PVR
Самсунг-S-300 -передавач не відповідає
« Відповідь #14 : 19:27:54, 06 Січень 2008 »
NAZAR
Як що ти уважний,то подивись на можливості тюнера з старим ПЗ ,а потім з новим,тоді і побачиш різницю.
Треба самому вміти вчитись відрізняти різницю,а не прочитати готове. Тоді і сам більшому навчися.
Вдачі.
Зроби людям добре - і вони тобі цього ніколи не пробачать...

 

Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!

Автор m@rioРозділ Samsung DSR-9400

Відповідей: 758
Переглядів: 114706
Остання відповідь 19:12:16, 24 Грудень 2014
від VovanU
Самсунг 9500 і Прем'єра

Автор Ihor KIPРозділ Samsung DSR-9500

Відповідей: 3
Переглядів: 1577
Остання відповідь 22:44:40, 25 Жовтень 2007
від oleho
Самсунг S300V: смикається сигнал !

Автор Ігор ГорбусьРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 26
Переглядів: 2262
Остання відповідь 15:59:29, 14 Жовтень 2009
від vova-sp
Сом порт самсунг 9400

Автор vlad6363Розділ Samsung DSR-9400

Відповідей: 8
Переглядів: 4107
Остання відповідь 07:56:23, 20 Лютий 2016
від nico2
Програми під Самсунг

Автор olehoРозділ Samsung

Відповідей: 8
Переглядів: 10945
Остання відповідь 20:15:52, 18 Жовтень 2009
від oleho