Автор Тема: newcamd і декілька пакетів  (Прочитано 2697 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній xxzheka

  • VIP
  • Старожило
  • *****
  • Повідомлень: 269
  • Рейтинг: +405/-0
newcamd і декілька пакетів
« : 11:02:49, 04 Січень 2008 »
Як правильно прописати в newcamd.conf кілька пакетів на різних портах?

я зробив так:

# /var/tuxbox/config/newcamd/newcamd.conf
EMU = yes
PREFER_EMU = yes
AU = yes
OSD_TIMEOUT = 0
OSD_WEB_LOGIN = root:dreambox
SHOW_ALL_CA_SYSTEMS = no
DEBUG_ECM = yes
DEBUG_EMM = yes
DEBUG_CWS = yes
DEBUG_CAM = yes
SHOW_PAT = no
SHOW_PMT = no
SHOW_ECM = yes
SHOW_CAT = no
SHOW_EMM = no
SHOW_CWS_ECM = no
SHOW_CWS_EMM = no
EMM_REPORT_WRONG_SIG = no
DEFAULT_CW_DELAY = 0
RELOAD_CONFIG_ON_ZAP = yes
RELOAD_KEYLIST_ON_ZAP = no
CA_INFO_FILE = /tmp/ecm.info
CWS_CONNECT_TIMEOUT = 120
CWS_INCOMING_PORT = 12000
CWS_DEBUG_PORT = 12001
CWS_KEEPALIVE = no
ADMIN_PASSWORD = test 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
CWS = IP 10081 login password 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 wan cardserv
CWS = IP 10311 login password 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 wan cardserv
CWS = IP 10805 login password 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 wan cardserv
CWS = IP 10431 login password 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 wan cardserv
CWS = IP 10810 login password 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 wan cardserv



що прописую не так? чому шара не іде?
GI S8120 - 4W,5E,9E,13E,36Е,75E (VIP)

Відсутній oleg1981

  • VIP
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 171
  • Рейтинг: +29/-2
newcamd і декілька пакетів
« Відповідь #1 : 17:54:19, 08 Січень 2008 »
  Зручніше всю шару прописати  такому форматі:
CWS_MULTIPLE = IP порт1:порт15 логін пароль 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 lan wan
 І мгкамд більш коректно працює з файлом newcamd.list в папці keys.

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1292
  • Рейтинг: +2434/-11
newcamd і декілька пакетів
« Відповідь #2 : 18:04:05, 08 Січень 2008 »
CWS = IP 10081 login password 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 lan cardserv
CWS = IP 10311 login password 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 lan cardserv
CWS = IP 10805 login password 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 lan cardserv
CWS = IP 10431 login password 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 lan cardserv
CWS = IP 10810 login password 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 lan cardserv

В мене теж так прописано десь десяток логінів ,все працює,причому так навіть зручніше контролювати який саме логін не йде
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній sasha1

  • Світла пам`ять
  • Користувач
  • *******
  • Повідомлень: 71
  • Рейтинг: +65000/-0
  • Openbox CI-7200PVR
newcamd і декілька пакетів
« Відповідь #3 : 18:34:15, 08 Січень 2008 »
xxzheka
 А до цього шара робила в тебе? Тюнер в інет заходить? Айпі на тюнері настоені правильно? Атрибут 755 поставлений?
В mg_cfg  постав K: { 5 }Як що все зробленно,то
Заходиш в папку /var/tuxbox/config/ відкриваеш newcamd.conf
Находиш там #CWS = 127.0.0.1 10001 local local 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 wan cardserv
Списуеш з неї # і записуеш свої данні. Повинно так бути
CWS = IP 10081 login password 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 wan cardserv
CWS = IP 10311 login password 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 wan cardserv
CWS = IP 10805 login password 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 wan cardserv
CWS = IP 10431 login password 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 wan cardserv
CWS = IP 10810 login password 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 wan cardserv
Потім зберігаеш файл,Перезапускаеш ємулятор і провіряй,чи запрацював шаринг.
Вдачі.

Зроби людям добре - і вони тобі цього ніколи не пробачать...

Відсутній xxzheka

  • VIP
  • Старожило
  • *****
  • Повідомлень: 269
  • Рейтинг: +405/-0
newcamd і декілька пакетів
« Відповідь #4 : 20:46:26, 08 Січень 2008 »
да шарю дивлюся на дрімі вже рік.
думаю що вся причина в сервері
GI S8120 - 4W,5E,9E,13E,36Е,75E (VIP)

Відсутній stepan_kv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 927
  • Рейтинг: +1916/-1
newcamd і декілька пакетів
« Відповідь #5 : 21:13:08, 08 Січень 2008 »
Тоді лог подивись і все стане зрозуміло.

Відсутній sasha1

  • Світла пам`ять
  • Користувач
  • *******
  • Повідомлень: 71
  • Рейтинг: +65000/-0
  • Openbox CI-7200PVR
newcamd і декілька пакетів
« Відповідь #6 : 21:53:40, 08 Січень 2008 »
А іще буде файно,як лог покажиш.Тоді вирішим твою проблему.
Вдачі. ;)
Зроби людям добре - і вони тобі цього ніколи не пробачать...

Відсутній xxzheka

  • VIP
  • Старожило
  • *****
  • Повідомлень: 269
  • Рейтинг: +405/-0
newcamd і декілька пакетів
« Відповідь #7 : 00:07:44, 09 Січень 2008 »
Дякую за поради, вже все працює, причина була всетаки в сервері...
а що до логу...то мені самому цікаво як його в дрімі глянути? підкажіть
GI S8120 - 4W,5E,9E,13E,36Е,75E (VIP)

Відсутній stepan_kv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 927
  • Рейтинг: +1916/-1
newcamd і декілька пакетів
« Відповідь #8 : 10:34:10, 09 Січень 2008 »
Самий простий спосіб, це стартанути емулятор з телнету.

Відсутній xxzheka

  • VIP
  • Старожило
  • *****
  • Повідомлень: 269
  • Рейтинг: +405/-0
newcamd і декілька пакетів
« Відповідь #9 : 16:54:54, 09 Січень 2008 »
Самий простий спосіб, це стартанути емулятор з телнету.
якби ще я знав як це зробити  :'(
все що можу зробити з телету так це пропінгувати сервер шари...
може опишеш як стартанути емулятор з телнету?
GI S8120 - 4W,5E,9E,13E,36Е,75E (VIP)

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1741
  • Рейтинг: +1903/-3
newcamd і декілька пакетів
« Відповідь #10 : 17:08:15, 09 Січень 2008 »
заходиш на тюнер з телнета набираєш /var/emu/mgcamd
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній xxzheka

  • VIP
  • Старожило
  • *****
  • Повідомлень: 269
  • Рейтинг: +405/-0
newcamd і декілька пакетів
« Відповідь #11 : 20:20:01, 24 Січень 2008 »
не хоче  :(
GI S8120 - 4W,5E,9E,13E,36Е,75E (VIP)

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
newcamd і декілька пакетів
« Відповідь #12 : 21:04:39, 24 Січень 2008 »
...а що до логу...то мені самому цікаво як його в дрімі глянути? підкажіть

Читай тут

Відсутній Avenir

  • VIP
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 166
  • Рейтинг: +44/-0
  • м. Тернопіль
newcamd і декілька пакетів
« Відповідь #13 : 00:09:16, 04 Лютий 2008 »
Проведу маленький лікбез на цю тему....
Попавши в тюнер по команді telnet ххх.ххх.ххх.ххх
ввівши при цьому логін та пароль....набираєм на клавіатурі команду
PS AX
нажавши ентер, побачимо список всіх запущених процесів.
шукаєм стрічку мжкамд, і дивимся як точно вона написана (бо може бути MGCAMD, а може бути типу MGCAMD_1.27)
тоді даєм команду зупинки мжкамду....скажімо так:
killall mgcamd
натискаєм ентер, після цього задаєм команду запуску мжкамда:
MGCAMD
....і дивимся лог його запуску... by........
VU+UNO, Wave Wrontier T90 , 36E-4W...

Відсутній xxzheka

  • VIP
  • Старожило
  • *****
  • Повідомлень: 269
  • Рейтинг: +405/-0
newcamd і декілька пакетів
« Відповідь #14 : 12:37:59, 06 Лютий 2008 »
Проведу маленький лікбез на цю тему....
Попавши в тюнер по команді telnet ххх.ххх.ххх.ххх
ввівши при цьому логін та пароль....набираєм на клавіатурі команду
PS AX
нажавши ентер, побачимо список всіх запущених процесів.
шукаєм стрічку мжкамд, і дивимся як точно вона написана (бо може бути MGCAMD, а може бути типу MGCAMD_1.27)
тоді даєм команду зупинки мжкамду....скажімо так:
killall mgcamd
натискаєм ентер, після цього задаєм команду запуску мжкамда:
MGCAMD
....і дивимся лог його запуску... by........

 *-I
GI S8120 - 4W,5E,9E,13E,36Е,75E (VIP)

 

Oscam і декілька рідерів на одного провайдера

Автор canzasРозділ Oscam

Відповідей: 10
Переглядів: 3183
Остання відповідь 08:10:24, 02 Березень 2013
від canzas
DVB-T2! А як бути у кого декілька телевізорів?

Автор vitlikРозділ DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Відповідей: 9
Переглядів: 3358
Остання відповідь 05:56:33, 04 Травень 2012
від tosat
Один тюнер-декілька телевізорів.

Автор VOLODYMYRРозділ Практика встановлення антен.

Відповідей: 2
Переглядів: 775
Остання відповідь 19:27:26, 03 Жовтень 2011
від VANOS
Декілька питань по Openbox ® S6 HD PVR

Автор OlehRРозділ Openbox HD S4 / S5 / S6 / S7 / S8 / S9

Відповідей: 3
Переглядів: 2293
Остання відповідь 09:19:54, 02 Березень 2013
від Sat-eXplorer
Як закрити доступ до newcamd.list в Dreambox 800

Автор andrei_86Розділ Dreambox

Відповідей: 5
Переглядів: 1565
Остання відповідь 07:40:11, 23 Липень 2010
від andrei_86