Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0
Шаринг і Openbox
miko:
[/quote]В мене такий перехідник нормально працює з Вістою,правда драйвера ставив не з диска,дозволив Вісті самій знайти дрова в інеті.Все проінсталювалось,шара працює,тюнер шиється без проблем. ca.,
[/quote]
а всі однаково шиються? бо проблема з глобо десь у 10 раз повільніше,ніж всі решта.(причина 6В в перехіднику- замість 12 в)
Кіса:
--- Цитата: miko від 10:47:00, 16 Лютого 2008 ---а всі однаково шиються? бо проблема з глобо десь у 10 раз повільніше,ніж всі решта.(причина 6В в перехіднику- замість 12 в)
--- End quote ---
Жодних проблем не було ні з Глобіками, ні з аріоноподібними, ні з Опенбоками.
ioan:
Потраив сьогодні мені алскай680 аналог 800того опена,поробував на нему запустити шару.Відразу прописав в меню шари строчки на віасат,ртві,та нтв+.Що мене приємно здивувало,так це то шо на опеншарі всі пакети нормально працюють.Раніше шара працювала тільки з тим провайдером який прописаний в першій строчці ,в меню шаринга.Ну і саме цікаве те що працює не на нових софтах ,а на тому шо був в тюнері,а саме 5.24 *-<
Skyper:
bodyan, скажіть будь-ласка як замовити шару на цьому сайті, з якого сайту вона йде, які тарифи, на які пакети. *-I тільки не кажіть що з Гомель-Сат, бо вони категорично забороняють користуватися ОпенБоксШаре
bodyan:
Адміністрація форуму взагалі не пропонує ніяких послуг по надаванні шари, а також на форумі забороняє рекламу шаринг-серверів. Пропозиції на рахунок даного питання Ви можете знайти у розділі Куплю-продам або ж Гугля Вам в поміч.
Навігація
Go to full version