Автор Тема: Така проблема: в тюнерах Eurosky (2 штуки) немає сигналу з антени.  (Прочитано 10595 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1447
  • Рейтинг: +267/-0
  • Сайт міста Дубляни http://dubliany.info
Допоможіть будьласка!
Така проблема: в тюнерах  Eurosky (2 штуки) немає сигналу з антени.

Процесор В1

При завантаженні сетінгів при допомозі програми MaxEditor стрічка "Запис флеш пам'яті" 0 відсотків.При тому, що на тюнері висвічує END-.
Софт при допомозі ALIMINIUPG_UA заливається.

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1447
  • Рейтинг: +267/-0
  • Сайт міста Дубляни http://dubliany.info
Історія цих двох  тюнерів:
Один спершу прошитий і працював у клієнта, правда недовго -  2-3 дні. Далі людина телефонує і каже, що нема сигналу. Я приїхав, виявилося що не було сигналу з двох причин. Перша причина полягала у несправній розетці. Як
видно на фото, на ній розміщений фільтр і так запаяний, що ніби "відключений"

Друга причина у самому тюнері.
Тоді я, маючи під рукою нуль-модемний кабель і кілька "чистих" Eurosat 8004 (з процесором В1)  скинув за допомогою коду 369 софт з тюнера того, в якому "сигнал відсутній" на "чистий" тюнер. Прошивка, скільки не чекав до кінця так і не відбулася. В результаті маю тепер 2 шт, у яких сигнал відсутній.

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1447
  • Рейтинг: +267/-0
  • Сайт міста Дубляни http://dubliany.info
Тут під другим номером було повідомлення від gotsanyuk, але нажаль вже не бачу того повідомлення. Дописувач рекомендував скинути налаштування в заводські.

Одже хочу Всім сказати що його порада мені допомогла.
Дуже вдячний Вам, шановний gotsanyuk!!!

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 6004
  • Рейтинг: +7742/-1
У мене в даній ситуації виникло лишень одне запитання(оскільки з скиданнями це й так зрозуміло): -

Навіщо даний кондюк в розетці?

Адже він навпаки "садить" сигнал, зачасту це призводить до "нагрівання" ВЧ-блоку. Тому раджу усе робити напряму , тобто викинути лишній елемент!!!
Для подяк:  4149625802083533 |

Відсутній slav0n

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 115
  • Рейтинг: +63/-10
дивився, дивився на фото з ємністю :) - схоже сопля з припою коротить ЇЇ виводи
primuss3. Налаштуйся на супутник - Легко!

Відсутній slav0n

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 115
  • Рейтинг: +63/-10
Тут під другим номером було повідомлення від gotsanyuk, але нажаль вже не бачу того повідомлення. Дописувач рекомендував скинути налаштування в заводські.

Одже хочу Всім сказати що його порада мені допомогла.
Дуже вдячний Вам, шановний gotsanyuk!!!
Мабуть клієнт змінив у тюнері тип LNB.
primuss3. Налаштуйся на супутник - Легко!

Відсутній basaraba

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 22
  • Рейтинг: +7/-0
Така проблема: в тюнерах Eurosky (2 штуки) немає сиг
« Відповідь #6 : 17:02:14, 03 Лютий 2008 »
Привіт Усім! щось  дивне  коїться з цими євросатами- вже в ремонті 4шт. з одним і тим самим діагнозом: немає сигналу! Проц В1, 13в-18в є, бут проливав,прошивку міняв -нічого.Але, якщо
поміняти другу  частоту гетеродина з 10600  на 09750 то Сіріус (д 1) 11766 -йде.Таке  відчуття ,що
рес не  управляє дісеком і  не  видає частоту.Голови  та дісек ісправні-провірено .Може хто стикався з подібним -поділіться.

Відсутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 934
  • Рейтинг: +1016/-12
Уже три штуки ,стопудово мертві вхідні блоки ,перекидував на робочий аппарат і навпаки з робочого ставив в той у якому сдох,поділіться хто знає де їх можна взяти,гарантії фірма не дає ніякої,з слів того хто дав на ремонт,може хоч мікрухи можна в них придбати.

Відсутній valera_sihov

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 9
  • Рейтинг: +3/-1
ремонтую все і пораду можу дати
ICQ#: 496-065-780 або 8(067)7005929

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3520
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
ремонтую все і пораду можу дати
ICQ#: 496-065-780 або 8(067)7005929

Все-все і пораду на будь-який випадок??? :)
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1447
  • Рейтинг: +267/-0
  • Сайт міста Дубляни http://dubliany.info
Що за трабла така? Два Євросатики поставив людям на днях  і двоє телефонують (в один день)  з одним діагнозом - нема синталу.
 *}{*
 :knuppel2:
Так розумію, що проблема у залитому софті. ???

Присутній dzxc

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +0/-0
Що за трабла така? Два Євросатики поставив людям на днях  і двоє телефонують (в один день)  з одним діагнозом - нема синталу.
 *}{*
 :knuppel2:
Так розумію, що проблема у залитому софті. ???
Таж проблема , включиш нема сигнала, вимкнеж включеш є сигнал .С 10 шт.у
4 шт. проблема , що робити ?

Відсутній vovan-di

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 1
  • Рейтинг: +0/-0
привіт в мени похожа проблема тюнер Eurosat 3023 нема сигналу і пишить недостаточно LNB ПІДКАЖІТЬ що можна з ним зробити чи підлягає ремонту

Відсутній jocoka

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 519
  • Рейтинг: +102/-25
Я міняю дісеки у такому випадку якщо недопомогає то тюнер,а той на якому небуло сигналу пробую на інших системах, незнаю чому но на іншій системі вони починають працювати нормально.Вмене було два такі випадка один на двойній ситемі поміняв дісаек робить,другий на одинарній системі поміняв тюнер заробило а той тюнер зяким небуло сигналу поставив з другою системою і все робить.

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Що за трабла така? Два Євросатики поставив людям на днях  і двоє телефонують (в один день)  з одним діагнозом - нема синталу.
 *}{*
 :knuppel2:
Так розумію, що проблема у залитому софті. ???
Щоб дізнатись в чім річ можу дати таку пораду.
Залліть в рес канали з настройками як дефаулт(список повинен бути на длінішим 1200 каналів бо не влізе як дефаулт) і коли сигнал пропаде хай клієнт(або ж ви) скине в заводські(при чому ваші канали та настройки залишаться в ресі).
Такий варіант завжди використовую для Глобо 7000,4100. в яких такіж проци і такі ж проблеми.
P.S.В ресах коли пропада сигнал зверніть увагу на назви каналів та-в Глобо при цьому пише ууууууу замість назв деяких каналів та супутників. По моєму проблема цих ресів-погані флешки.
Удачі в нашій нелегкій справі.

 

Dreambox 800 та проблема "Сервіс не знайдено (SID не знайдено в PAT)"

Автор OgirokРозділ Dreambox HD 500/800/800SE/8000

Відповідей: 2
Переглядів: 2255
Остання відповідь 16:19:01, 26 Серпень 2010
від v22
Проблема "Скидання сетінгів" та її вирішення

Автор OgirokРозділ AF-XX18

Відповідей: 17
Переглядів: 2893
Остання відповідь 02:55:29, 19 Червень 2008
від westsat
Допоможіть проблема з Digital 5000 DVB-S/DVB-T

Автор sbirchukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 5
Переглядів: 1973
Остання відповідь 05:55:17, 15 Травень 2011
від sbirchuk
Проблема з Biss "Перший національний"

Автор malyshkaРозділ AF-XX18

Відповідей: 5
Переглядів: 2702
Остання відповідь 13:04:33, 30 Березень 2012
від malyshka
Проблема: в Openbox F-210 залив софт від Х-620

Автор sachok666Розділ AF-XX18

Відповідей: 21
Переглядів: 2953
Остання відповідь 16:33:42, 27 Грудень 2008
від Razvedka