Технічний відділ > Питання, пов'язані з ремонтом.
Globo 5000
nester2004:
Підключав без дісіка, міняв ще раз та ж сама ситуація
Yaro:
--- Цитата: nester2004 від 11:38:10, 01 Січня 2008 --- міняв ще раз та ж сама ситуація
--- End quote ---
В якому розумінні - що 317 знову вилітає через певний час ? Десь тоді (якщо правильно все тобою описано) підкорочує, в головці чи найбанальніше - на котромусь з F-штекерів, тобто екран коротить на центральну жилу. Причому не коротить надійно, а якраз підкорочує. Варта перевірити всі з"єднання, якщо вилітає 317. Навіть і на перевіреному (за твоїми словами) дайсеку.
zioom:
Поміняй LM до антени непідключай провір напругу на виході LM 317 та на вході ресивера також провір чи LM негріеться коли випаяєш LM317 провір опір на вході ресивера .
Доречі зустрічав попадання рідини в кабель що і викликало поломку ресивера після підключення до антени.
Причому більшість каналів навіть показувала.
Horik:
Мені здається, що хомут в радіоканалі. А саме попробуй відкрити обидві кришечки і повідкусуй усі провідники, що торчать. Вони напевне і підкорочують до покришки. В мене подібне було з 7010 А. Хоча ЛМ я не міняв. :)
Uras:
В мене є тюнер Globo 5000 проблема така сама як в nester2004 тільки канали я переключити неможу ні в меню зайти стоїть на першому 1+1 і на вході LNB IN є 18 вольт. Скажіть шо то за LM 317 і КА317 як виглядає , як мені то знайти , an24
хотілобся зробити цей тюнер він в мене вже пів року лежить ca.,
Навігація
Go to full version