Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Настройка шари на 4100С

<< < (4/4)

JeyLo:
допустимо я завантажив цей файл mcps.Я у цій справі новачок.Розкажи як необхідно підключати тюнер до чого його підключати і взагалі процес повністю опиши.Бо до цього я мав справу лише з дампами де усе готове а тут як я розмію зовсім інша справа

craftwar:
3329C То є 4100С на mpcs з підтримкую довгих (64*) єцем все працює..! O0 бажано заливати прошиви від Туркоідів, (SKY) на всіх серіях...не має значення! Чи то 5000(МХ) чи 3329СAli , Чи 7010А В.. на CPU STi5518 5505, 5519<7010CR: Заходим MENU > 9339 далі kart share далі SHARE MAX і ОК___(В МЕНЕ ПРАЦЮЄ ДОСИТЬ НОРМ --НЕ ГІРШ ВІД ОПЕН, правда трохи є затримки у периключенні каналасів,коли натиснути ОК і совати список.. (під то що прикрепом, треба редакнути в розділі для навлаштування 36Е не забути верхню,та нижню чистоту >проставити 10750) Софт SKY 1.2.63 відредагованно ,все по фав. Для UA всі обновки Є!  ca.,

JeyLo:
а для чого LZMA.EXE що це таке взагалі.Ні в одній прошивці такого не бачив(доречі тут як я бачу прошивальщик уже новий це гууд) єдине що мене цікавить чи є тут укр канали бо я в АЛІ еіторі не побачив жодного і фаворити не позначені як їх на місце потсавити і ще як оновити через ШареМакс (як ти кажеш) то треба компютер підключати чи зразу після прошивки на телевізорі тиснути  *-I
Я у шарінгу новачок так що lam

craftwar:
 *+*Набрав 9339 Заходим MENU EMU >пересувай далі> kart share> далі SHARE MAX і ЖМИ ОК!_далі схоронення настрооьк, ставай на каналас запускай(mpcs) чи другу програм... за рані оплачений у провайдера НУ і Все..А-чи шаритись  :( на компі чи іншими методами  :-Р ТО ВЖе ВАШ Вибір) провайдер знає! він росчеше...! *-M не є проблем..! :2funny:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version