Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

Dump Flash Openbox x600(Китайський)

(1/1)

Diller:
Після прошивки софтом В6822 Ця чорна штуковина  відмовилась наступного разу увімкнутись,але після прошивки працювала,ТПС акнувся і все таке.. Наснупного разу коли ввімкнув в розетку побачив на табло 2 шасливі крапочки mog . Блок живлення працює-напруги в нормі.Софта ніякого не сприймає,хоча Аріонером не пробував- бо не знаю його заголовка,користуюсь Dz Arion loder.По усій видимості тут без Jtag(а) не обійдеться.Підскажіть якусь інформацію на нього, і де взяти дамп памяті,шоб його повернути до життя.Флешка стоїть M29W160ET.Наперед дякую.

bodyan:
Опен х-600 це то й же Ferguson 6018 СR . Тримай дамп з оригінальним софтом. Пробуй реанімувати

Diller:
Оживив я цього тюнера, правда без 115 ноги процесора на корпус не обійшлося. Тип встановлював :IRD model 301-3100  : Flash 1(U10-M29W160). Стандартне значення моделі 3900 не підходить - память стоїть-M29W160ET.На всякий випадок ще змінив бут на 20 від AF 6018.Софти від Технокома на цьтому апараті не тримаються, такщо добре перевірений DvbXteme , буде продовжувати на ньому далі працювати. *-I

bumer1978:
Будласка підкажіть марку тюнера,знаю лише що він китайський.На ньому не вказано марку,в меню  информація harware ver; ARNON software ver ;a6686 pnc database ver;00008209 bot 0020.1 (fig china) .Забув написати що він карточний .an24

Android-80:
Маю проблемку з китайцем. Принесли вже вбитого. Проблема полягає в тому,що сигнал показує,але при сканувані видає помилку та відсутнє зображення(відео). Пробував різні дампи - Х-600,6018,6318.,але результат той самий. БЖ в нормі. Можливо в когось є софт та загрузчик до цього клону,чи навіть дамп флешки? Буду дуже радий *-I
ЗІ. Клієнт вбив апарат сам,змінивши софт та загрузчик від 6318.
Нутрощі в фото.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

Go to full version