Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Список каналів для 4100С

<< < (14/27) > >>

Volodya:
Rizik,перепрошую,але чому ти подумав що це безподобний дамп?Ти сам хоч заливав це?Я цього не лив,просто відкрив едітором.Перше-з якого здорового глузду ти залишив 1600 каналів(напевне,щоб не менше як в сусіда),Друге- з 70-го каналу починається набір каналів,які ніколи показувати не будуть.Інтер у головному списку взагалі невідомо де,деякі рос.канали займають позиції в районі 1300-1400.Мені це взагалі до лампочки,бо завжди роблю сам,але колись була потреба негайно щось залити,взяв один із твоїх попередніх дампів і попав на таке ж дрантя.Це не для образи.Просто,якщо ти хочеш допомогти людям,то зроби щось нормальне,чи подивись як інші роблять.А заливши таке комусь,сам можеш на хамство нарватись.Через вихідні зроблю свій,викладу,а то як завжди часу бракує. :)

RIZIK:
Volodya, вдячний за критику обіцяю виправитись  . Основну увагу приділив групі УКР+РУС а до головного списку якось руки не доходили.

tosat:
Проводячи моніторинг клієнтів зробив висновок, що їх в першу чергу цікавлять укр-рос. канали, музичні, спортивні, дитячі, про подорожі та природу, моду та ХХL, також дехто цікавиться польскими..
Тому при впорядкуванні нового, якісного списку спочатку стираю всі канали (в старих списках куча всякого мусору..), потім на основі списка Готсанюка в режимі ручного пошуку сканую транспондери на українські канали з Амоса, Сіріуса та рос з Хотбірда , зразу їх сортую, бо коли небагато з ними клопоту менше, ну а потім добавляю решту з того що я назвав..
Повністю всі навіть не сканую по автоматичному пошуку, та це і без потреби, чув не один раз як моєму клієнтові сусід вихвалявся, що в нього каналів більше, на що була відповідь: "А які з них Ти дивишся..?"  При дальнішому розборі польотів виявилося, що в сусіда більша половина їх взагалі немає сигналу, а з тих, що мають на даний час працювати в сусіда їх якраз і немає.. :)Та що основне це не кількість, а якість.. - зрештою клієнтам треба робити краще, ніж собі.. derisive.gif

В світлі вищесказаного ставлю + Володі та бажаю всім прислухатись до цієї думки..

Вітаю всіх з Різдвом та бажаю веселих св"ят та всього самого накращого..!

sashko2:
 O0
Викладаю на ваше обговорення свій список каналів 4+5+13+75
(106 каналів від 28_12_2009р.,треба тільки переставити Інтер+, нічого зайвого ,
таку списку я роблю на кожен тюнер.)
 ca.,

hmura:
Оновлений дамп з останіми змінами 4w5e13e Лоадер 1.0.3

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка