Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD
Іміджі Nabilosat
stepan_kv:
Ще одна Енігма, на цей раз від італійців. Досить приємний імідж, починаючи від графічного інтерфейсу
і закінчуючи функціональністю. Якщо бути чесним, то мене він здивував стабільністю в роботі.
До речі, це перший імідж в якому офіційно з'явилась підтримка української мови!!! :) Мовний додаток тепер без проблем можна завантажити з меню Дріма через Інтернет.
Деякі відмінності від звичної для більшості Енігми Gemini.
1. Панель вибору аддонів (так звану Blue Panel), зможете побачити натиснувши 2 рази на жовту кнопку.
При першому натискуванні попадаєте в меню плагінів і скриптів, які є в Вашому боксі.
З цього ж меню можна писати повідомлення в чаті
і переглядати форум підтримки.
2. Меню вибору емуляторів доступне при натисканні на синю кнопку.
Адреса форуму підтримки http://www.nabilosat.info/forum/
Іміджі можна завантажити з форуму підтримки, або тут:
NabiloDM500-V08-MAXVAR
NabiloDM600Pvr-V08
Nabilo-Darkstar7000
Nabilo-DarkstarDM7020
bodyan:
От Степан скромняга....... :rolleyes:
Від усього форуму хочу подякувати Тобі за пророблену роботу з Українізацією(це робота не одного дня) і добиванням розробників з її офіційним виставленням. Дякую, дякую.... Молодець
Мішаня:
Степане, дякую за Вашу працю! Є прохання. Чи не могли б Ви викласти у розділ завантаження вже готовий українізований емуляторизований ;D файл для DM500. Бажано в .fwz. Наперед вдячний :)
stepan_kv:
Всі емулятори і мовний файл без проблем завантажиш після підключення Дріма до Інету. Якщо є проблеми, то можу викласти окремо самі аддони, заінсталюєш через /tmp
Мішаня:
Викладіть, Степане! Буду ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ!
Навігація
Go to full version