Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Допоможіть закинути ключики

<< < (12/13) > >>

Roman1968:
Спробував ввести ключі на СТС і домашній руками,а виходить ,що канали ці тепер відкриваються тільки при включенні тюнера .При переключенні між каналами "малевич".Що за дурниця?Приходиться включити СТС7 наприклад потім виключити з пульта тюнер далі знову включити .Лише тоді зявляється картинка.Цирк на дроті.. Vic

postullat:
Виложіть тут, будь-ласка ключ на стс7 і розкажіть як ви його вводите, бо в мене щось не йде. А от домашній працює без проблем *-I

PATLATUY:

--- Цитата: postullat від 12:21:36, 18 Липня 2008 ---
--- Цитата: PATLATUY від 20:15:07, 15 Липня 2008 ---Що за дурниця, то шо на Глобо 4100С потрібно лити ключики від Глобо 3000-6000, при цьому міняти їхнє розширення і щей за допомогою Екстрактора? Тому навіщо пишуть, що ключики для Глобо 7010А такі ж як і для Глобо 4100С, ще й закидаються такою ж прогою? *-G

--- End quote ---
Такий метод який я написав в мене цілком працює, ніяк по іншому я ключі для Глобо 4100С закинути НЕ ЗМІГ. Якщо ви заливаєте ключі якось по іншому то напишіть!!! І НЕ ПОТРІБНО ТУТ ЦЕ ДУРНИЦЕЮ НАЗИВАТИ! ХТО ТАК СПРОБУВАВ І ВСЕ ПРАЦЮЄ ВІДГУКНІТСЯ!!

--- End quote ---
Дурниця це не мотод закидання ключів, а те що так треба паритись. Вибачаюся, може я не правильно висловився.

postullat:

--- Цитата: PATLATUY від 17:13:13, 21 Липня 2008 ---
--- Цитата: postullat від 12:21:36, 18 Липня 2008 ---
--- Цитата: PATLATUY від 20:15:07, 15 Липня 2008 ---Що за дурниця, то шо на Глобо 4100С потрібно лити ключики від Глобо 3000-6000, при цьому міняти їхнє розширення і щей за допомогою Екстрактора? Тому навіщо пишуть, що ключики для Глобо 7010А такі ж як і для Глобо 4100С, ще й закидаються такою ж прогою? *-G

--- End quote ---
Такий метод який я написав в мене цілком працює, ніяк по іншому я ключі для Глобо 4100С закинути НЕ ЗМІГ. Якщо ви заливаєте ключі якось по іншому то напишіть!!! І НЕ ПОТРІБНО ТУТ ЦЕ ДУРНИЦЕЮ НАЗИВАТИ! ХТО ТАК СПРОБУВАВ І ВСЕ ПРАЦЮЄ ВІДГУКНІТСЯ!!

--- End quote ---
Дурниця це не мотод закидання ключів, а те що так треба паритись. Вибачаюся, може я не правильно висловився.

--- End quote ---
Шановний пане PATLATUY, якщо то шо я написав реально працює, то які можуть бути претензії. Ви спочатку спробуйте так, а потім якщо щось не так то поправте. До речі нічого по суті не пмсати а критикувати лешше всього. Краще розкажіть як ви заливаєте ключі в Глобо 4100С чи ви тільки все дурницями обзивати вмієте

PATLATUY:
Я ж проти цього нічого немаю і вибачився теж, я кажу шо багато проблем порівняно з Глобо 7010а.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version