Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Допоможіть закинути ключики

<< < (4/13) > >>

weter:
Вчора знайшов ключ до полсату, все добре робочий. Трохи подивився бац злетіло, входжу в редактор ключів дивлюсь знов старий ключ міняю на свій знов запрацювало. Що це може бути що він злітає? В мене глобо 4100с прошивка 1.2.32!!!

VictorZ!:

--- Цитата: weter від 09:17:04, 27 Лютого 2008 ---Вчора знайшов ключ до полсату, все добре робочий. Трохи подивився бац злетіло, входжу в редактор ключів дивлюсь знов старий ключ міняю на свій знов запрацювало. Що це може бути що він злітає? В мене глобо 4100с прошивка 1.2.32!!!

--- End quote ---
А про це, доречі, вже на форумі писалось. Просто треба бути уважним і читати. Злітає ключик тому, що тюнер сам" намагається" підібрати код - це така прошивка. Раніше, коли алгоритм зміни ключів був відомий, прошивці тюнера це вдавалось. Тому, щоб тюнер сам підбирав, або вичисляв правильний ключ, треба залити прошивку з АУ, нприклад, на Польсат.  Наразі такої не видно. Треба чекати. АБО САМОМУ НАПИСАТИ !

vaha69:
Похвально.

weter:
Я ручками забиваю ключ, а не закидаю готовий труманський  *-W! Набираю 9339 і пішло, зберігаю тай дивлюсь, а потім злітає як я по каналал бігаю?!?  mog  :lamer:

Vitek:

--- Цитата: weter від 09:17:04, 27 Лютого 2008 ---Вчора знайшов ключ до полсату, все добре робочий. Трохи подивився бац злетіло, входжу в редактор ключів дивлюсь знов старий ключ міняю на свій знов запрацювало. Що це може бути що він злітає? В мене глобо 4100с прошивка 1.2.32!!!

--- End quote ---

Поясніть будь-ласка weter  пише глобо 4100с, а розділ Opticum 4000с, 4050c, 4100c, 7010c, я ще не зовсім знаю всі моделі, але якщо прийшлося б прошити глобо 4100с, то
прошивку я брав би в розділі глобо 3000-6000, о то наробив би, що прийшлосяб джитагом працювати!!! Тому прошу підскажіть як не помилитися  ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version