Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD
DM600PVR
rineva:
ганяю 600 вже місяць, політ відмінний.
vic:
я вже 4ри роки дрім 7000 і те куча проблем до сих пір ...ганяйте далі..
ioan:
--- Цитата: rineva;19452 ---ганяю 600 вже місяць, політ відмінний.
--- End quote ---
теж саме можу підтвердити
поставив на мотопідвіс ,дісек три голови, все чирикає і шара,абсолютно ніяких притензій,просто класний апарат.зараз зашитий жеміні 4.0 по всіх спутниках їздить усалсом,а нтв як позиція №1 ніяких пока глюків небачу
vic:
сам по собі імідж на основі ядра 1.09 від дріммультимедія глючний в основі ..я користуюсь стареньким 2004 року 1.08..море і земля..
Якщо ви хочете лоскотати себе вухами-ваше право...тішитись геміні взагалі нема чим...на порядок гірший від хакнутого рудрім..і кажіть про мене що хочете..ніби не дурень і маю такий тюнер..
Гірше всього..писав факи і фактично ніхто їх не читає..
"Справка" про рудріми:
Ось таке повідомлення..
.. в имиджах образца 2006 года ruDREAM применил систему ipkg! Наврядли кто нить даже отдаленно знает что это такое! Вот справка! ІPKG -- это очень облегченная (lightweight) система управления пакетами, разработанная для Линукс-систем с серьезными ограничениями на память, например, карманных компьютеров. Вот вам новое токо вы это даже заметить несмогли кроме новых пакетов дополнений в формате ipk! И то только в одном ракурсе- где взять! А какие преимущества приобрел имидж с этой системой! Да он стал шевилится быстрее своих ближайших конкурентов которые действитель до сих пор сидят на старом отстое! Просто я счас смотрю на многих форумах пытаются умняк корчить- типа нифига регресс! А сами даже оценить на чем имидж собран ума нехватает! Так и хочется написать "Дятлы" одно слово! Ну а поповоду тех имиджей,которые попали в паблик и коряво взломаны! соответственно немогут дать полную картину! Халява есть халява!
Це звичайно не панацея..але хоть пеху зіб"є.
vic:
Потім просто не питайте про проблеми китайських г..
Я вам не радив їх..
Це все день вчорашній-не кажіть ,що не чули..
Навігація
Go to full version