Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

Проблема з тюнером

<< < (19/20) > >>

seriy:
Проблема з відео і авдіо вирішилась надзвичайно просто -купив сьогодні мікросхему,відпаяв стару,подивився в схему а там намальовано що сигнали АV ідуть прямо з процесора на VCR паралельно з відеокомутатором.Ввімкнув скарт до VCR,тюльпан до телевізора і все ОК.Нову навіть не запаював.Паяльної станції не маю,а тим паяльником що я сьгодні купив навряд чи нормально би припаяв.Так що якщо кому попадеться таке пошкодження не треба собі шукати лишніх клопотів,а робити як простіше і без лишніх затрат.

Android-80:
Сергію, яб навіть для себе так не робив, не говорячи про клієнта. А якщо клієнт підключає до тюнера двд чи відік? :2funny:

ЗІ. З твого тюнера взагалі можна викинути купа деталей і переставити декілька доріжок, правда вийде з тої справи пауксіс 8822 O0

seriy:
Моїх клієнтів це влаштувало на всі 100%(баба з дідом під 80років).

Yaro:
Я дуже перепрошую, але таких "клієнтів" уже повинно влаштовувати все :) От тільки не треба на них куш рвати, гріх...а помогти - святе діло. А з таких , як на мене, і брати вже нема чого, вони вже собі своїми роками заробили.Думка особиста, і на всеосяжність і оригінальність не претендує, тільки на існування.

seriy:
Розумієте хлопці,я не думаю що вирішення технічних проблем треба переводити в філософію.І нема нічого страшного ,що літні будуть дивитися улюблені телепрограми.Їм все одно з якого виходу тюнера буде іти сигнал на телевізор(Я живу в гірській місцевості і ефірного телебачення ,як такого, в нас практично немає)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version