Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Проблема з тюнером
sashko2:
я теж такоъ думки 9_4
можливо там є такий "кондёрчик" як в самсунгах ?
sashaok:
В мене ARION AF-2000CR з прогрівом біля 2х год починає рвати картинку (так ніби падає сигнал) живлення у порядку при чому на всіх супутниках(5 ,4 ,13 ) підкажіть хто що знає. ca.,
Android-80:
--- Цитата: sashaok від 17:17:25, 02 Березня 2009 ---В мене ARION AF-2000CR з прогрівом біля 2х год починає рвати картинку (так ніби падає сигнал) живлення у порядку при чому на всіх супутниках(5 ,4 ,13 ) підкажіть хто що знає. ca.,
--- End quote ---
Саша, зайди до мене в гості, я тобі його зроблю... ;)
Yaro:
--- Цитата: sashaok від 17:17:25, 02 Березня 2009 ---В мене ARION AF-2000CR з прогрівом біля 2х год починає рвати картинку (так ніби падає сигнал)
--- End quote ---
Ну раз хто що знає - то є підозра на таку невелику жовтеньку деталь, на вид як конденсатор, десь біля вхідного конвертера чи біля комутатора напруг 13-18 вольт. Термо- шось там, терморезистор чи яка мана...Можна кидати замість неї кусочок дроту.
Як каже Ігор Горбусь, це - моя думка, і не виключена помилка :)
seriy:
Хто стикався з таким пошкодженням тюнера LEMBERG-1100LR ? Канали перемикаються,прошивається без проблем,ні відео ні авдіо сигналу взагалі немає-чорний екран.БЖ справний.Наперед вдячний якщо мені хтось дасть пораду !
Навігація
Go to full version