Приймачі DVB-S/S2 > X-730, 750/770 CIPVR

Обговорення Openbox X-730, 750/770 CIPVR

<< < (12/15) > >>

Остап:
Не можу закинути ключики у 750.Скачав софткам з послідніми ключами а закинути не можу через флешку.Софт v1.17.10 Опишіть як це робити?Якою повинна бути розпайка кабеля RS 232?. *-I

ioan:
якщо через флешку,то для чого розпайка кабеля?Хоча розпайка стандартна;2-3 3-2 5-5 .А з флешки негрузиться скорше всього через неправильну назву самого софт кама.Збережи наприклад ключі з свого опена на флешку.Потім на компі перейменуй свій скачаний файл так само як на флешці.Закидаєш його на флешку ,а тоді з неї в тюнер .Дивишся і п"єш пиво *_O

Остап:
Ок попробую тюнер взагалі то не мій   а от інфо по ньому дуже мало.Пробував закинути софт через RS 232 нема конекту а через флешку ок а ключики ніяк. Vic

xxzheka:
назва файлу ролі не грає, головне щоб розширення key було.
Остап Закидаєте ключі на Флешку, всовуєте її при включеному тюнері, чекаєте меню, вилазить запит на прошивку Софту, жмете вправо і вибираєте Ключі або Канали.
ЗІ: Софткам потрібно писати в корінь Флешки!

him:
Тюнер 730 остання версія прошивки - з Супутника Express-AM2 80° East неловить транспогдери 11044 H та 11606 V тількі один транспондер просканувався 11088 V SGU TV???у чому річ що роблю нетак????

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version