Нарешті, нарешті сьогодні я отримав один приймач з даного модельного ряду :D. А саме середнього брата Openbox X-750. Думок у мене багато і доволі неоднозначних. Якось спрообую розкласти по поличкам.
Розпочну мабуть з
пульта
ДУ. З пультом у нас усе гаразд жодних притензій, хоча люмінісцентних клавіш ну хоча б для основних тут думаю не помішало
Вигляд приймача в яких тільки можливих позах уже усі бачили, так от єдине що мене прибило так це розміщення ЮСБ-і розєму. Хоча це розміщення прекрасно бачив і на виставці, проте при практичномму використанні, усе цілком інакше. З часом це навіть починає викликати певне роздратування

Наразі це перший для мене вагомий мінус приймача.
Меню приймача - красиве, стримане, інтуїтивно зрозуміле. Тут хлопці постарались уж так постарались

. При першому ввімкненні дивує відсутність вибору Української мови. Виявляється Українського наразі тут немає, та й не тільки інтерфейс, також сідсутній вибір ЕПГ українською мовою. Будемо надіятись це лишень тимчасова затримка. Користування меню не викликає ніяких труднощів, хоча спочатку наганяє страху, проте це тільки спочатку. Запис, відтворення відео/аудіо також не створить ніяких непорозумінь. Переключення каналів одне задоволення, тут приємним моментом є гарна реалізація відображення в алфавітному порядку. Меню мені просто супер
Сортування, видалення тобто уся робота з списком - одне задоволення. Дійсно цій частині програмісти приділили уваги, мабуть врахували усі побажання і зробили редагування на славу. Сканування вручну, авто тут просте до неможливості. Думаю початківцям в світі Сат варто стартувати з цих моделей
Нажаль моторки у мене немає. Тому про роботу апарату даним методом нічого сказати неможу. Також хочу відмітити що у меню приймача присутній сліпий пошук.
Відео/Аудіо - тут абсолютно жодних притензій.
З
ЕМУ, а саме Бісс ситуація наразі та ж як і з старими софтами для старенької лінійки. Знаючи софтову підтримку Опенів, зрозуміло що це лише питання часу

Шари наразі не тестував
Робота з Флешкою. , Прослуховування МП3 у мене відразу ж викликало подив. Першим що я вирішив переслухати на апараті це щотижневе радіошоу
Armin van Buuren-а - A State Of Trance. При ввімкненні для прослуховування приймач просто перезавантажився. Вага файлу становила понад 100Мб можливо це і стало перешкодую. При прослуховуванні мп3-файлів малих розмірів даної помилки не викликало. Доречі неприємним також є збільшення/зменшення гучності. Тут воно трішки різкувате.
Відео записане на флешку записується з одним каналом звуку

. Це другий проте найбільший мінус приймача
Конвертування на компютері при використанні
запропонованого на форумі кодера залишає бажати кращого. Для перегляду відео-файлів раджу використовувати
Gom-player. наразі якоїсь альтернативи кодеру так і не знайшов.