Автор Тема: GLOBO7010A не включається  (Прочитано 778 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній iva3

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 482
  • Рейтинг: +769/-21
GLOBO7010A не включається
« : 13:30:39, 08 Грудень 2007 »
Підкажіть будьласка може хто стикався з такою проблемою тюнер новий поробив один день після цього на таблі тюнера при влюченні нічого не горить на екрані тв теж нічого тільки при виключенні щось бликне на таблі. БП цілий напругі всі в нормі.Прошивку неприймає.Дякую
Coolstream NEO Plus-- 4ku-5ku-13ku-36ku-75ku-85ku-90c-90ku
Dbox2

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
GLOBO7010A не включається
« Відповідь #1 : 13:42:28, 08 Грудень 2007 »
Підкажіть будьласка може хто стикався з такою проблемою тюнер новий поробив один день після цього на таблі тюнера при влюченні нічого не горить на екрані тв теж нічого тільки при виключенні щось бликне на таблі. БП цілий напругі всі в нормі.Прошивку неприймає.Дякую
Або флешка вилетіла,або щось гірше-проц. Може бути заводський брак,таке буває і з залізом. Якщо програмно,то спершу попробуйте реанімувати флешку,для цього в пошуку набрати реанімація 7010A ALI

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
GLOBO7010A не включається
« Відповідь #2 : 13:53:06, 08 Грудень 2007 »
на екрані тв теж нічого тільки при виключенні щось бликне на таблі. БП цілий напругі всі в нормі.Прошивку неприймає.Дякую

Накинь блок живлення з точно доброго тюнера - це для виключення накладки, якщо все-таки БЖ завинив. Якщо те саме - тоді давай ЖТАГом його. Все тут на форумі викладено, он Андроїд все розписав. Якщо і ЖТАГом не пройде - треба думати. Якщо проц визначиться - тоді він добрий, вилетіла флешка, а писати далі немає змісту, бо без визначення проца до визначення флешки просто не дійде...   
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
GLOBO7010A не включається
« Відповідь #3 : 21:13:56, 01 Січень 2008 »
iva3: Я хотів би знати, чим закінчилися твої спроби з Глобо7010 ? В мене є аналогічний випадок, з Діджіталом 7100 - картина та сама. Нічогісінько не проходить, просто якийсь тупик.Перепробував усе, і навіть більше того - результату менше нуля, на жаль.Схоже,щось бите,навіть проц не визначається...
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Lubomir

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 67
  • Рейтинг: +9/-2
GLOBO7010A не включається
« Відповідь #4 : 00:40:01, 28 Січень 2008 »
Є такий самий тюнер дохлий ,новий віддав на KUDI по гарантії  mog.   Коли зроблять дам іфу яка була причина  *-K.

Відсутній Vladimir-rv

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 419
  • Рейтинг: +569/-2
GLOBO7010A не включається
« Відповідь #5 : 22:09:01, 28 Січень 2008 »
В суботу відновив Globo 7010A з такимиж симптомами -для цього прийшлось відключити розєм,що іде на передню панель(з ним EJtag 1.0.6.12 з http://tele-sat.ru/forum/showthread.php?t=830 не бачив даже проца).Потім EJtag 1.0.6.12 залив бут,а дальше через СОМ залив bigsat_EMU_sky_1.3.83.abs і тюнер ожив.  *-< *-< *-<
Mене не інтересує думка людей,  які розбираются в цьому питані.
Тільки тих, хто самі що-небудь зробили  (А. Ейнштейн)

Відсутній Roman1968

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 147
  • Рейтинг: +53/-1
  • Рахую горобців.
GLOBO7010A не включається
« Відповідь #6 : 14:09:31, 13 Березень 2008 »
Підкажіть будьласка може хто стикався з такою проблемою тюнер новий поробив один день після цього на таблі тюнера при влюченні нічого не горить на екрані тв теж нічого тільки при виключенні щось бликне на таблі. БП цілий напругі всі в нормі.Прошивку неприймає.Дякую
Або флешка вилетіла,або щось гірше-проц. Може бути заводський брак,таке буває і з залізом. Якщо програмно,то спершу попробуйте реанімувати флешку,для цього в пошуку набрати реанімація 7010A ALI
в пошуку про реанімацію 7010 тут нема нічого.Бут також якоїсь холери не скачується.Я сам запоров флешку заливши софт від 4100с .Розпайку кабеля на  7010а покажіть хто може.Буду вдячний  Vic
Dont Worry, be Happy

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
GLOBO7010A не включається
« Відповідь #7 : 14:43:23, 13 Березень 2008 »
Информации про видновлення Глобо 7010 на форуми достатньо.Я видписував по цьому в теми реанимация покроково.Також в теми та на аплоади э вси програми для видновленн з Jtag. Там же й розпайка кабеля.
Реанімація Глобо7010
1. Завантажити прогу EJTAG_TT_1.0.6.11. Зібрати схему Jtag (можна на опорах)
2. Відпаяти R36 на платі приймача(біля м-с ОЗУ) .До конт. площадки R35(195 нога процессора) підпаяти рез.10кОм.До другого конт.площадки R35  підпаяти провід(щоб він дістававав до вільної ноги рез.10кОм). Ланка потрібна для переводу проца в реж Debug(вімкнення:при викл. приймачі  зєднайте провід з вільною ногою рез 10 кОм,вкл.приймач і почекавши декілька сек відєднайте провід)
Зєдн. 1 ногу Jtag разєму(на платі приймача 1-TRUST,6-GND.) зєдн. через рез. 1.5кОм з живленням 3.3V.
3. При вимкненому компі і приймачі зєдн Jtag з ЛПТ портом.
4. Запустіть прогу Jtag ,вімкніть режим DEBUG, натисніть кнопку конект програми. На екрані побачите як програма визначить процессор,флешку.Якщо програма не конектиться, значить потрібно закрити програму потім запустити по новій.
5. Зтерти флешку.І записати boot Глобо7010 чи дамп флеш(прошивку з загрузчиком і списком каналів).Boot запише хвилин за 15,софт-біля 3 годин.Процес довгий, а у мене не було boot тому я прервав запис(вимкнув приймач) на 8% (думаю хватило і 3-5%).
6. Відновив все на місце, продовжуємо запис ПЗ через ком порт(як завжди)
Буду радий якщо це комусь допоможе
З повагою zloj vitos.
Велика вдячність sergiuss (tele-sat.ru) за програму EJTAJ_TT_1.0.6.11.

Ніякої моєї залуги в цій інформації немає,просто шукав по сайтам і виклав усе разом. 

--------------------------------------------------------------------------------
 Схема Jtag на опорах.rar (4.28 Кб - завантажено 70 раз.)
 EJTAG_TT_1.0.6.11.rar (254.44 Кб - завантажено 61 раз.)
 
 

 

Блок живлення ресивера Star Track 550D модель DVB SMPS265 VER3.0 не включається.

Автор KomelektronРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 9
Переглядів: 714
Остання відповідь 08:20:53, 03 Травень 2020
від vasjabr
Amiko Alien SHD-8900 включається і йде відлік

Автор muroslauРозділ Amiko SHD-8900 Alien

Відповідей: 12
Переглядів: 2654
Остання відповідь 10:19:59, 26 Січень 2017
від vitivan
Tiger Star 8100 не включається сіріус приймачом

Автор Alien032Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 10
Переглядів: 3185
Остання відповідь 16:49:54, 30 Січень 2010
від Ankl
orton 4100 не включається і горить червона лампочка.

Автор ЮрааРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 33
Переглядів: 14848
Остання відповідь 22:42:05, 13 Грудень 2013
від gorich
UCLAN B6 METAL - Ремонт супутникового приймача - не включається

Автор StycРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 0
Переглядів: 403
Остання відповідь 11:41:57, 22 Червень 2020
від Styc