Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus
Opticum 4100c і шість супутників,
Yaro:
--- Цитата: hellosat_net від 20:30:23, 28 Травня 2010 ---меню-інсталяція- дісек- і просто нажміть ОК.І там ви побачите 1/8, 2/8..........
А юсалса і нафіг непотрібно якщо нема мотора.
--- End quote ---
Правильно, все це було і в мене в меню на Глобі, але не працювало, прошивка була стара і вся проблема. Заміна прошиви дала шуканий результат. Про інше споритися просто не буду, нема сенсу, я свої питання вирішив позитивно, чого і всім бажаю :)
sergeny:
Ще раз по буквах.Для того щоб працював дісек на 6 чи 8 входів на гробік 4100 НЕтреба ні усалсів ні протоколу 1.2(хоча так тоже працює,але вважаю що це через задній міст...).Він повинен бути прошитий в 1.1 .Дальше в меню інсталяція- дісек- і просто нажміть ОК.І там ви побачите 1/8, 2/8.......
Якщо він у вас зашитий по протоколу 1.2 то тоді буде усалс...
На рахунок прошивок.Відколи появились 4100 у мене уже був ратековський дісек на 6(потім згорів,зараз стоїть і сам непамятаю який на 8) .Ніразу проблем з ними небуло нінаодні прошиві.Було таке що скидувалась прошива,чи правильніше протокол на самому дісеку на 8.То підєднував до єволюшина,ще раз прошивав і все дальше працювало...
На рахунок спорення.
Лиш в споре рождается истина
Але я неспорю.Просто ми обговорюем можливі варіанти.Може кроме вас ще хтось прочитає....
Yaro:
--- Цитата: hellosat_net від 12:41:04, 01 Червня 2010 ---Але я неспорю.Просто ми обговорюем можливі варіанти.Може кроме вас ще хтось прочитає....
--- End quote ---
На цьому і порішили :) Доступні варіанти підключення дайсеків з числом входів більше 4х - тема непогана. І не тільки для вирішення на Глобах :)
Навігація
Go to full version