Приймачі DVB-S/S2 > AF-3100 CK, AF-6600 CK, AF-6600 2CK
Нові моделі FERGUSON AF-6600 CK, AF-6600 2CK
stepan_kv:
AF-6600 CK
AF-6600 2CK відрізняється наявнісю другого картоприймача.
Набір функцій і можливостей цих приймачів стандартний, як і всіх DVB-S приймачів, але є компонентний вихід.
Android-80:
Вже пару днів стоять в мене пару штук новеньких Ferguson 6600,але сьогодні нарешті вирішив їх перепрошити,але виникли певні складності. Наразі немає змоги викласти файли,але через технічні проблеми викладу в понеділок все необхідне,софт,канали,редактор,загрузчик тощо. :)
При перепрошивці виникли деякі граблі,на які сам знайшов відповіді,про які теж розповім при викладені файлів. Але на одне питання так і не знайшов відповіді: як перелити все з одного апарата на інший???
Android-80:
От я нарешті і знайшов відповідь на своє завітне запитання 004 Тюнер Ferguson 6600 прошивається лишень з компа,з тюнера на тюнер не канає :-[ Але це не проблема,бо завтра викладу все необхідне!
VOLODYMYR:
Набираємо на прошитому тюнері 8888,відкривається додаткове меню,і шиємо з тюнера в тюнер.Спочатку софт,потім список каналів.Правда,проредаговані мною з пульта ключі в Віss чомусь не передались.
jocoka:
Купив на пробу FERGUSON AF-6600 CK перші враження,мінуси - канали переключае довго,ему працюе некоректно(після редагувані ключі ,я редагував бісс, пропадае ау на нагру) сека 002А неробить,80*канали з малими скоростями рвуть картину,вмісто назви каналу Брідж якісь каракулі.Плюси-високі скоростя підтримуе,ау на Прімку-Полсат-Дігі(якщо після заливки софту нетрогаеш ему но тоді непрацюе бісс крім мегаспорту) ау на ТПС-и поки йдуть без маски так що неможу провірити.Коротко такі мої перші враженя,ставити поки їх нераджу.
Навігація
Go to full version