Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Lemberg CR1100
Sandro22:
--- Код: ---[size=5pt]подскажите пожалуйста,где взять прошивку на него.пробовал от Опена100.и бут менял,а при сканировании каналов пишет сбой поиска.стоял бут 0016.1. сейчас 17.1 и s170EC_$SPH_A6800_20060.....[/size]
--- End code ---
Мова форуму - Українська
gotsanyuk:
http://lemberg.lviv.ua//modules.php?name=Files&go=showcat&cid=7 -- тут є все
Sandro22:
Тут я пробував.....після заливки Lemberg CR.-світяться дві крапки.... :tickedoff: може потрібно повернути бут 0016.1?Но де узяти? ??? ,старий не зберігся.....
olvik:
З цим приймачом я воюю вже четвертий день. Він мене вже загнав в глухий кут.
Приніс його на ремонт мені один установщик. Каже вернули бо не всі канали показував. Ну от він рішив його перешити. Після прошивки сигнал був але даже на відкритих каналах пише "услуга не доступна".
С тим що не всі транспондери показували я розібрався бистро. Не переключалась напруга 13/18. А дальше почалось саме цікаве.
Перелив штук 6 дампів через джетаг. Міняв бути і прошивки. Всеодно або нема зовсім сигналу або сигнал є і пише на всіх каналах "услуга не доступна". А при скануванні пише "сбой поиска"
Може в когось є злитий дамп з такого приймача чи якась порада. Буду дуже вдячний.
gotsanyuk:
Така проблемка в мене сталась із цим тюнером. Змінив Бут прошив...залив канали вмикаю, сигнал є.. а пише "услуга недоступна" в чому може бути проблема.. Заміна прошивки недопомагає!
Навігація
Go to full version