Технічний відділ > Майстерня

Хороший антенний підсилювач для автомагнітоли !

(1/2) > >>

Ігор Горбусь:
Я живу по середині трйох великих міст України , це Тернопіль , Львів і Івано-Франківськ . До кожного міста приблизно 70 км. , і FM нажаль долітає досить слабенько , в центрі міста наприклад ловлять де які станції добре , але це на горбі тільки , а десь нище вже не то . І ще до того в самому Рогатині немає жодної FM станції . І я не раз вже чув прохання від знайомих таксістів спаяти їм якийсь хороший підсилювач для їхнього радіоприймача . Може хтось з Вас стикався з такою проблемою , і може щось порадити або підкинути хорошу схемку підсилювача радіохвиль ? Був би дуже вдячний !

Yaro:
Це питання ще для тебе актуально чи вже ні? Є схема, журнал РАДІО, 2001 рік, №1, стор.16. Маю дома на компі саму схему з друкованою платою, тягне за 700 Кб, я таку не викладу зі своїм інетом ...

Однак виклав-таки, хоч і з трудом. Забирай.

sienya:

--- Цитата: Yaro від 11:46:42, 28 Листопада 2007 ---Це питання ще для тебе актуально чи вже ні? Є схема, журнал РАДІО, 2001 рік, №1, стор.16. Маю дома на компі саму схему з друкованою платою, тягне за 700 Кб, я таку не викладу зі своїм інетом ...

Однак виклав-таки, хоч і з трудом. Забирай.

--- End quote ---
А де викладення? Цікавить схема.

Yaro:

--- Цитата: sienya від 19:21:42, 04 Травня 2011 ---А де викладення? Цікавить схема.

--- End quote ---

Викладення пішло спати, коли переходили на новий движок, я собі так думаю...ну та його нескладно знайти за тими координатами, котрі я викладав.

Yaro:
Викладаю знову...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version