Приймачі DVB-S/S2 > Openbox

Новини компанії "САТ СІСТЕМС"

<< < (2/7) > >>

-sat-fan-:

--- Цитата: slavon від 14:17:57, 03 Липня 2008 ---Виходячи з даного повідомлення, можна припустити, що наступною жертвою боротьби із піратством всід за Ф300 леже Х800, (Х540 є його трохи покращеним аналогом),  а далі і вся лінійка (Х810, Х820) !!!
Тут закономірно постають питання :
1. Що далі робити з ресерами без софтової підтримки, власникам оригинальних Ф300, а згодом Х800 і тд. тп. ???
2. Нащо було Сат-Систем розробляти і випускати на ринок морально та технічно застарійлий приймач DVB-S та Mpeg 2 ???
3. Чому не розробляються та не презентуються приймачи з підтримкою DVB-S2 та Mpeg 4 під маркою Опенбокс ???

--- End quote ---

Згоден з тобою на всі 100% ca., . Хай кращеб щось новеньке випускали, а не застаріле залізо в новенькій оболонці. Але як не крути я задоволений якістю роботи OPENBOX-ів о крім  моделей CIPVR - хххх, трохи сируваті. 

дядя Міша:
Маю Х-800,810 а недавно купив Х-540,непоганий тюнер за виключенням шрифта меню який я вже змінив і сліпого пошуку\дуже довго треба чекати\і в порівнянні з цими для мене краще Х-810

slavon:
Дядя Миша Так шрифт поминяли, залийте одну з останіх прошивок, по по моему в кожній з них свій варіант шрифта !!! А сліпий пошук повинен бути аналогічним до Х810 - ПЗ приймачів та самі вони ж аналогічні !!! Чи може я щось пропустив ???

дядя Міша:
Дуже дякую за пораду ,так і зроблю,а всеж таки сліпий пошук на Х-540 мене нервуе,а може я привик до Х-810 ?

REX33:
 хмеле Для Дядя МИШИ сліпий пошук ні чого не даст .Пошукайте  ручний . Якщо не даст результатів (або нема такої функції  )  то треба сбросити на Зов. Уст. 3 раз.
Якщо не допоможе -прошити прошивку -стару , яка була при покупці ОПЕНА. *-P

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version