Приймачі DVB-S/S2 > Openbox
Новини компанії "САТ СІСТЕМС"
Android-80:
Коли пишете тех.інформацію для користувачів, то прохання писати без помилок. Один написав, а решта піарщиків рознесли по форумах інфу про S1 і його проц ALI 3229D :o Що, новий проц від алі чи то спец. заказ? Правильно має бути ALI 3329D
slavon:
Від СС (з розхваленого форуму Опенбоксфан) пішов розробник так званих "альтернативних" (або CUSTOM ) версій ПЗ для приймачів Опенбокс (від Фортіс) чоловік під ніком - Father3™ (зараз його статус Гість) тому судячи з усього нових версій CUSTOM ПЗ для лінуксових Опенбокс більше не буде... Тобто більше у них не буде підтримки нових 3G & CDMA модемів, WiFi свистків і тд.тп. Звідси випливає що Опенбокси лінійки S(SX) більше нічим не будуть відрізнятися від своїх братів по заводу Фортіс, наприклад від Оптібокс Анаконда. Так за що платити більше 30-50 долярів ??? За напис "Опенбокс" ??? Питання як на мене риторичне ...
А те що заводські софти від Фортіса та ЕМУ для них криві та горбаті я в курсі... Чого лише вартує Вікард 1.16 для SX лінійки ...
carder:
Славік а що тут дивного!!! Ви добре пам'ятаєте закриття форуму та кидок лінійки 300-820, то зараз
я не бачу нічого дивного. І якщо через місяць скажуть що компанія банкрот ніхто плакати не буде, шкода тих хто на купував того заліза і будуть з ним возитись але може допоможуть такі товарі як Колосок.
gorich:
я колись сраку рвав >:(опени це супер...після кидалова їхнього...положив болт......
хай тепер безплатно роздають з ашді...всерівно не повірю...(чому немає смайліка з факью??????)
Sat-eXplorer:
--- Цитата: gorich від 15:42:00, 25 Листопада 2013 ---чому немає смайліка з факью??????
--- End quote ---
Часом не цього *fack*?
Користуюсь *опеном s6+ hd. Як сказать - картинка не супер але менюшка і пульт подобаються, вдалось прикрутити Xcam, тепер при натисканні клавіші "0" можна переглянути CAID кодування на заводській прошивці. Енігма хіба, що в "красну армію" годиться, бо скін HD glass глючить. Кастомні прошивки не ставлю, бо не виникає потреби. Модем "Кучмастар" Huawei E173 розпізнає і підключає...
А те на опенбоксфані в адмінах, вибачте, ідіоти сидять, то це ні для кого не є новиною. Колись просив додати більше інформативності в CAS інформацію, так закидали шапками, типу навіщо воно тобі потрібно, дивись бігущу строку...
Навігація
Go to full version