Приймачі DVB-S/S2 > Kenwood DTF 1,2 і PACE

Потрібна прошивка на Kenwood dtf-2

<< < (6/10) > >>

Yaro:

--- Цитата: Dipytat від 17:13:09, 25 Листопада 2007 ---Мій знайомий шиє через jtag Samsug і ще щось. То підійде такий самий? А як той jtag виглядає - то якась плата ?
--- End quote ---

Ух, ну ти даєш запарку :) Не скажу напевне, чи підійде ЖТАГ від Самсунга (та й марки ти не сказав), контактура на ЖТАГ робиться під конкретний тип процесора на материнці. Який там Самсунь у твого корефана? А ЖТАГ для Піонера в мене таки зроблений на платі, то дуже простий пристрій, якщо так можна сказати. Просто вирівнювач рівнів між компом та процесором тюнера, і все.

Dipytat:
Як я зрозумів, то у той jTag вставляється мікросхема з тюнера ?

Yaro:

--- Цитата: Dipytat від 17:24:19, 25 Листопада 2007 ---Як я зрозумів, то у той jTag вставляється мікросхема з тюнера ?

--- End quote ---

Та куди там, друже, це ж не програматор...Це просто маленька платочка, а в ній мікросхема типу 74HC244 (рекомендую ТІЛЬКИ цю!), та ще з 10 резисторів, ну може там і ще дещо бути, це вже як хто собі робить або яку купить. Ти міг би спробувати на резисторах спочатку, воно просто робиться, на коліні в темному підвалі кувалдою можна зробити :) Заодно і я буду знати, чи працює ЖТАГ на опорах з Піонерами :) 

Dipytat:
Гляньте на вкладений малюнок - я правильно зрозумів ?

Yaro:

--- Цитата: Dipytat від 17:36:48, 25 Листопада 2007 ---Гляньте на вкладений малюнок - я правильно зрозумів ?

--- End quote ---

Так, правильно. З компа через ЖТАГ і на тюнер.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version