Автор Тема: Літаючі тарілки  (Прочитано 6442 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній zloj vitos

• Ветеран
  • Рейтинг: +359/-23
Літаючі тарілки
« Відповідь #15 : 11:36:58, 05 Червня 2008 »
Непогано придумано,якби ще розпірку щоб вниз не теліпалась то було б зовсім хорошо.А планка з триноги? :)

Відсутній Ogirok

• Модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +275/-0
Літаючі тарілки
« Відповідь #16 : 21:19:50, 05 Червня 2008 »
Так точно, планка з триноги, так би мовити, "підручний засіб". 

Відразу би заліпив триногу, але бач, клієнт побажав зробити так, щоб антени не було видно у вікні, а з триногою це зробити складніше. Ну не дістав би я ще вище 0,5 метра над собою. І так встановлення було небезпечним.

Відсутній zloj vitos

• Ветеран
  • Рейтинг: +359/-23
Літаючі тарілки
« Відповідь #17 : 10:18:19, 06 Червня 2008 »
Як співають у тій пісні "наша служба и опасна и трудна" дійсно тільки установник зрозуміє-щось не так і ти уже в лікарні,або на небесах.Та установка дуже небеспечна.Удачі тобі і везіння. :)

Відсутній remax

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +72/-7
Літаючі тарілки
« Відповідь #18 : 21:38:14, 22 Червня 2008 »
Бува й таке! Місто Дніпропетровськ, підстанція, там де Мак Дональдс поруч стоянка. mog

Відсутній oleh61

• Ветеран
  • Рейтинг: +829/-6
  • Я тут,але мене не видно (Бурштин)
Літаючі тарілки
« Відповідь #19 : 21:58:06, 24 Червня 2008 »
напевно добавиться роботи установщикам антен   *-R після негоди на Львівщині,та і в нашій області в районі Пукова,Чагрова ???   :(
GI 8180 ! Samsung UE40J ! Samsung 5.1CH ! DiSEgS 8х1-75E+31.5Е+36E+9Е+13E+5E+4W ! TL-841ND ! W 7х64; SSD 120G ;Samsung(23")

Відсутній Ogirok

• Модератор
  • Ветеран
Літаючі тарілки
« Відповідь #20 : 22:48:08, 24 Червня 2008 »
Поки що тихо все. Тьху, тьху.
(А дерев повалених повно)

Відсутній remax

• Постійний користувач
Літаючі тарілки
« Відповідь #21 : 07:36:25, 23 Листопада 2008 »
Ну от, у мене поки що одна, але влетіла... Була встановлена на димар 2повехового будинку. Шквали вітру досягали 18м/с. Як ви думаете, хо повинен платити? Кліент, я думаю, атже штормове попередження не кожен рік буває. Звісно обдирати його ніхто не збираеться! Зроблю по-мінімуму.

Відсутній Gosha

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +63/-2
  • м.Тернопіль
Літаючі тарілки
« Відповідь #22 : 19:22:10, 23 Листопада 2008 »
Ну от, у мене поки що одна, але влетіла... Була встановлена на димар 2повехового будинку. Шквали вітру досягали 18м/с. Як ви думаете, хо повинен платити? Кліент, я думаю, атже штормове попередження не кожен рік буває. Звісно обдирати його ніхто не збираеться! Зроблю по-мінімуму.
Ні в якому разі не клієнт!
Клієнти перед штормовим попередженням що мають тарілки з димарів познімати?
Просто на димарі тре сквозні шпильки давати, а не дюбеля.
Так що це 100% вина установщика.
Я колись по *молодості * мав такий один випадок.Так прийшов все поновив і вибачився. Щей подякував Богу, що нікого не прибила та тарілка, а зачипилась за край криші. і Саме цікаве, що не з димаря вирвало кріплення, -а сам кронштейн тріснув! Як ножницями розрізало метал.
Тепер таких помилок не повторюю. Приділяю кріпленню антени 200% -ну увагу.
Ви не думайте,що це я Вас обвиняю, я просто хочу сказати, що колись і Ви перестанете робити такі помилки.
скільки років Ви встановлюєте антени? На які кріплення? Дюбеля?-звичайні,базарні ,чи капронові? діаметр шурупа? анкера?
Чи є у Вас дозвіл на встановлення антен...і т.д.
Тому і раджу піти вибачитись і переставити антену, вибачитись перед клієнтом. Ви просто напевно не мали справ з клієнтами з прократури, чи податкової...
.....удачі!
36Е-30W 0.90+IP DM500+IP BOX 91 HD+STRONG SRT DM2100+MTI AP8-XT2E

Відсутній M1sha

• Старожило
  • Рейтинг: +162/-11
Літаючі тарілки
« Відповідь #23 : 20:38:18, 23 Листопада 2008 »
Подивіться мій пост  та  скажіть свою думку , чи цей випадок закон описує?
http://212.95.53.33/index.php?topic=1252.525 Ще скажу свою думку що димар не дуже підходяще місце, хоча  сам бува чіпляю туда, понижче так.
На димарі цегла від термоперепадів не держиться кучі, ДержБудівНорми на монтаж на димарі "косо" дивляться. Прокуратура на ДБН(СНиП) прямо дивиться. 

Відсутній remax

• Постійний користувач
Літаючі тарілки
« Відповідь #24 : 05:00:29, 24 Листопада 2008 »
Я встановлюю вже 5 років, встановлюю на капронові чопики 12мм, та болти-шурупи длиною від 8 до 15см. Я ще не був в клієнта, не знаю, що там тріснуло, але навряд кріплення до димаря(шурупи). Я так думаю, що одірвався кронштейн. Ось фото цьго монтажа. Доречі, це не димар, а вентиляція. Западло - рядом така сама стоїть. І ще вітер був Південний, взагалі не розумію, ясно ще якби Північний...

Відсутній Ogirok

• Модератор
  • Ветеран
Літаючі тарілки
« Відповідь #25 : 13:39:05, 24 Листопада 2008 »
Чи є у Вас дозвіл на встановлення антен...і т.д.
Який дозвіл? Відколи? Де написано, шо тре дозвіл на установку приймальної сат-тб антени?
Хто видає?
Дякуйте Богу, що нікого/ніщо не завалило. Гроші - то набувне.

Відсутній Denja

• Старожило
  • Рейтинг: +132/-2
Літаючі тарілки
« Відповідь #26 : 21:25:53, 24 Листопада 2008 »
Незовсім погоджуюсь з Гошею. Є ряд форсмажорних обставин, від яких ніхто незастрахований і платити в таких випадках установщику неварто. Теж були випадки коли кронштейни львівські від п"ятки відривало, але клієнти були про то попередженні. Взяв по мінімуму, але всеодно неприємно.
Зараз львів почав штампувати 400 мм. з ввігнутою п"яткою, можна пробувати ставити.

Відсутній dozent

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +17/-10
Літаючі тарілки
« Відповідь #27 : 19:47:33, 05 Січня 2009 »
Я встановлюю вже 5 років, встановлюю на капронові чопики 12мм, та болти-шурупи длиною від 8 до 15см. Я ще не був в клієнта, не знаю, що там тріснуло, але навряд кріплення до димаря(шурупи). Я так думаю, що одірвався кронштейн. Ось фото цьго монтажа. Доречі, це не димар, а вентиляція. Западло - рядом така сама стоїть. І ще вітер був Південний, взагалі не розумію, ясно ще якби Північний...

І після цьго ви всім розповідаєте який ви классний майстер- цитата від remax:"А от я наприклад вдома теж так роблю, і не тільки так, а ще колхозніше - мені впадлу робити дома красиво, я на роботі від цього втомився, та ще й поізвращатись хочеться , головне щоб показувало нормально." Судячи з ваших постів ви і вдома, і на роботі все робите по "колхозному" та ще ображаетесь коли вас називають "печником-сантехником". І при цьому у вас ще хватае сорому брати гроші с клієнта за свої "Бока" *+*- :lamer: 5 років ставимо  а всеодне *-E

Відсутній Android-80

• Ветеран
  • Рейтинг: +3750/-0
Літаючі тарілки
« Відповідь #28 : 20:14:16, 05 Січня 2009 »
Dozent, раджу Вам трішки "спустити дух"(Ви порушуєте правила форуму) *-K
А в загальному хід Ваших думок мені зрозумілий An14 Самому подобається акуратність. В мене особисто вдома тріакс 0.88 на моторчику. Все акуратно,культурно встановлено, як кажуть: -милує око ;) Ця херня в мене висить десь два роки, а от сусіду рік назад ставили "дракона" мої конкуренти. Я відмовив йому через те, що наглий тощо *fack* Тарілку конкурентів я цього літа "реанумував"-дісек,голова,кабель повністю новий, пересвердлював кронштейн-короче повна установка 9_4 Тепер все акуратно і головне, що працює ca., З сусідом після того живем нормально O0 За установку і т.д. взяв повну ціну.

ЗІ.Ще під час гарантії, тих горе-установщиків сусід ніяк виловити не міг *fack* Цим постом я нікого не захищаю і не звинувачую, а просто закликаю нормально робити свою роботу *-F

Відсутній Rostyk.07

• Старожило
  • Рейтинг: +328/-13
Літаючі тарілки
« Відповідь #29 : 20:24:37, 05 Січня 2009 »
Я теж за акуратність а то бачив фото як ставлять на ременях жах..
Мене бісить навить якщо ставлять комутатор без захисту від дожу,потім ржавіє попадає вода замикає згоряє ітд...(а ще гірше лізь на багато поверхівку в місті міняй)
А ще були випадки що вода просочується в середині кабелю як по шлангу (між сіткою чинтральною жилою) до тюнера потом окислюються всі доріжки замикають тільки на мусор нести...
Я ставлю його акуратно в баночку від миючого засобу гала чи фляшку обрізаю обмотою ізолентою вертикально  до друбки тарілки так що від дощу ховається і вода не попадає

Проблема при налаштуванні тарілки.

Автор BOSYРозділ Практика встановлення антен.

Відповідей: 51
Переглядів: 10633
Остання відповідь 13:56:46, 26 Лютого 2013
від sokil
Як відновити зеркало тарілки?

Автор дядя МішаРозділ Практика встановлення антен.

Відповідей: 13
Переглядів: 3122
Остання відповідь 14:33:06, 21 Липня 2010
від Yaro
Іранські тарілки

Автор llyovaРозділ Різні технічні рішення

Відповідей: 9
Переглядів: 2588
Остання відповідь 01:34:01, 03 Червня 2009
від llyova